1. mar 2011 4:10
Pa še ena slika šavja iz Cordobe, s plaza Italia:
ežoj
1. mar 2011 4:10
Pa še ena slika šavja iz Cordobe, s plaza Italia:
ežoj
1. mar 2011 5:58
O, ežoj, hvala, bugenvileja je pa res povsod, moram prav pogldat, kje je v resnici doma.
Sem pogledala in sem pomirjena, tale je avtohtona, tole pravi wiki: Bougainvillea (pronounced /ˌbuːɡɨnˈvɪliə/)[2] is a genus of flowering plants native to South America from Brazil west to Peru and south to southern Argentina (Chubut Province).
Uživaj.......
rimljanka
1. mar 2011 8:16
naor je napisal/a: |
Vem kaj so kahlce in tud kahlce, ampak kaj so pa škrince? Rimljanka, povej prosim! naor |
1. mar 2011 9:49
Hvala, ežoj, za lepe slikce... sam upam, da te ne bo kap, ker je tuki še zmer zima kdaj pa prideš nazaj? Mogoče bo takrat že pomlad JanisJoplin
1. mar 2011 9:59
Ežoj, hvala za opis "kvartetov". Pravojo, da je smeh pol zdravja .. sonci
1. mar 2011 10:29
Hola, Jaz sem kokine liste probala v Peruju. Si jih moraš pa kar lepo količino zbasat v usta in jih dobro prežvečit, da dobiš mal anastezije, ki pa je zelo lokalna. Mi smo sicer pili kokin čaj (nima posebnega okusa ali barve) za premagovanje višinske bolezni (soroche). Težko bi rekla, da je kaj pomagal, ampak po treh dneh se itak aklimatiziraš na višino. Torej, Ežoj, da se ti skrivaj ne pripravljaš na osvojitev Aconcague? Srečno! francis
1. mar 2011 10:46
Ognjič, hvala! Si mi odkrila meni še neznano stran!
naor
1. mar 2011 18:15
Ognjič, jezik dolg! A naj vesoljna Slovenioja zdaj to ve????? Naor, saj imamo konce tudi, no. Pa jemo jih tud. In tega v razvezanem jeziku ni, hehehe.
Ežoj, ko boš pa naslednjič potoval, moraš poleg Bepantena obvezno vzet še Kamagel!!! In to mislim čist resno!!! Je za pike komarjev in proti sončnim opeklinam!!!!
lp
cervus
1. mar 2011 19:33
Konce imamo tudi pri nas, škrince pa ne sežejo na našo stran hriba. Ja, in konci gredo res v slast, se strinjam.
rimljanka
1. mar 2011 20:00
Ežooj, oglje si pozabil, oglje
tulkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tajski rdeči curry
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada