Ežoj in argentina

kozamurnik

sporočila: 2311

3. mar 2011 6:16

mamaF je napisal/a:

Ežoj, tista torta, ki jo reže receptorka in izgleda, ko bi bila s snegom iz beljakov, po mojem ima po vrhu  "dulce de leche". To sladico si verjetno zdaj že poskusil, gre pa za nekakšno karamelno kremo, ki se kuha neskončmo dolgo

http://www.coolinarika.com/recept/dulce-de-leche-karamel

Mojca
http://www.kulinarika.net/recepti/6628/ozimnica/mlecna- Tudi na domači strani imamo tale namaz, le manj zveneče ime ima Ežoj, lepo je brati tvoje prigode. Srečno se vrni! murnik Sporočilo je spremenil(a) kozamurnik dne 03. 2011 06:19

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8900

3. mar 2011 7:35

ežoj je napisal/a:

A ja: imam na avtobusu ful service, semi cama ( pomeni pol postelje, zanima me kdo bo v drugi polovici ) baje bo zajtrk in kosilo, no, bomo videli. Sem na zgornjem štuku, skor bi rekli na strehi, le, da ni stojišče.

ežoj

To zgleda, kot v filmu "Ko to tamo peva"

Srečno.

Pozdravček!

Blanchy  

član od: 22.12.2005

sporočila: 2016

3. mar 2011 8:46

ežoj je napisal/a:

A ja: imam na avtobusu ful service, semi cama ( pomeni pol postelje, zanima me kdo bo v drugi polovici ) ežoj

Ežoj, jaz ti želim najmanj eno svobodnih nazorov

Blanchy

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

3. mar 2011 9:22

ežoj, ogrej svoje kostke kakorkol že ti paše...pri nas je zima, par cm snega in še kar sneži Ognjič

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

3. mar 2011 9:33

Ko študent na rajžo gre... Bravo Ežoj, to je potovanje, da se reče.

naor

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

3. mar 2011 9:41

multivitamin je napisal/a:

Edino ne vem kaj se ena smrklja oz. temu se v angleščini reče jr., meša tle z nekimi recepti za kekse????

multivitamin

Multi, ti manjka imaginacije. Če se da super kolačke narediti iz čokolade (poglej kako se naredijo aromatični papjini kolački v topicu prazničnega peciva), se dajo narediti super kolački tudi iz dulce leche in aloe vere.

Vendelina jr.

neznan uporabnik

3. mar 2011 9:57

Saj vem Vendelina. Kaj ono vabilo na kofe pa kolač si spregledala. Bi blo fajn,da prideš drugo zimo gledat kako z Ežojem vozima pležuh in osvajava zlato lisico.

Multivitamin

multivitamin

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

3. mar 2011 10:06

No, prav, saj do druge zime je še dolga...

Vendelina jr.

neznan uporabnik

3. mar 2011 11:58

O, Ežoj, vidim te v statistiki, lupčka!!!!!

japaja

neznan uporabnik

3. mar 2011 12:10

Pa kaj ga zaj že slediš po statistiki tu gor. Ti ni gps dovolj? Pa daj človeku pusti ,da uživa v čikitah.

, no pa,če je že gor tud zanga pa naj ga da naprej kaki vrli deklini.

Multivitamin

multivitamin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti