16. feb 2011 17:44
Naj še jaz pristavim svoj piskerček. Lansko leto smo tudi mi zbirali voziček. Izbrali smo Maxi Cosi Muro štirikolesnik. Gre v Twingota, vendar imam en zadnji sedež podrt. Večinoma pa ga prevažamo v karavanu. Pet mesecev smo okoli vozili trdo košaro, potem pa športni sedež, ki je tudi snemljiv. Ker ga nočem puščati v pritlični veži bloka ga imam kar v avtu. Še sreča, ker je malo težji voziček. Za na makadam je kar v redu, le prevelike skale ne smejo bit (mi se dosti vozimo tudi po kraških poteh). Je okreten in za nas sprejemljive cene. Sedalo pa se lahko obrne, da gleda otrok naprej ali proti tistemu, ki ga vozi. Bi pa še enkrat premislila o teži vozička, če bi še enega kupovala. In niti enemu staršu niti en voziček ni najboljši (moj pravi, da takega vozička ne bi več kupil ;) pa niti ne vem točnega razloga). Aja pa še tole. Se opravičujem že vnaprej, če bo koga tole zmotilo. Strehica vozička je bila s tovarniško napako in na novo smo čakali reci piši 5 mesecev (no v dotični trgovini definitivno ne bom več kupovala robe, ker takega natega še nisem doživela). Ima pa nov voziček super strehico, katere srečni lastniki smo sedaj tudi mi. Bolj fensi šmenci voziček kot je, prej bo kaj narobe z njim - itak pa vse od najcenejšega do najdražjega delajo Kitajci. Kolegica je kupila v Kopri pri enih slo proizvajalcih in je super zadovoljna, zloži se pa tudi kar na malo in je trikolesnik. jasna Sporočilo je spremenil(a) mansaj dne 16. 2011 17:44