13. feb 2011 12:00
Ker sem pred kratkim šla čez to mukotrpno fazo, ti morda lahko nekoliko olajšam proces. Za začetek tole, da si ne boš preveč razbijala glave: Idealnega vozička ni
In toliko ljudi, kot boš vprašala, toliko različnih odgovorov boš dobila, tako da boš na koncu spet na začetku. Zato si vzemi čas in razmisli, kakšen je tvoj življenjski slog, za kakšen teren ga boš večinoma potrebovala in katere lastnosti / značilnosti vozička so ti resnično pomembne (npr. ali res rabiš napihljiva kolesa ipd.). In še ne en nasvet, ki mi ga je dala prijateljica: Voziček boš gledala / uporabljala kar nekaj časa, zato naj ti bo tudi všeč. Pri meni po tem, ko sem to razčistila, sploh ni bilo več dileme. Če ti še vedno kaj ni jasno, pa se odpraviš v BC, okupiraš prodajalko, primeš stvar v roke in poskusiš (čeprav mislim, da Jaguarja v BC nimajo). Glede slednjega žal ne morem pomagati, sem izbrala nekaj povsem drugega.
3 ali 4 kolesnik, se mi zdi, da ne igra dosti vloge. Nekateri sicer pravijo, da naj bi bili 4 kolesniki bolj stabilni, ampak meni se zdi, da gre bolj za stvar okusa.
strelka