16. dec 2010 13:26
Ostajam z odprtimi usti....
Podobno so razmišljali primerki, ki so nam v središču mesta redno zaparkirali dovoz na dvorišče, ker pač nikjer ni bilo prostora, razen na pločniku nasproti našega dovoza. Vsak, ki sem ga opozorila, je imel na jeziku, da saj samo za 10 minut, kar v večini seveda ni bilo res, se jih je pa v celem dnevu zvrstila cela vojska, tako da marsikdaj nismo mogli ven in noter in sem bila pred vsakim nujnim opravkom živčna, ali bom prišla ven in včasih za vsak slučaj avto že prej prestavila na ulico.
Ta mesta so tam zato, da jih tisti, ki jih nujno potrebuje, uporabi, ko jih pač potrebuje. Ker on ne more parkirati drugje. Ti pa lahko. Samo mogoče 100 m stran.
strelka[/citat]
Ti kar, samo, da ti kaj ne pade vanje. Če si dobro prebrala, nikjer ne piše, da sem koga zaprkirala (še nikoli nikogar nisem). Parkirala sem, ko so ob polnem parkirišču samevala vsa tri parkirišča za invalide in ki so bila ob mojem prihodu še vedno prazna. Poznam kulturo voznika in obzir do invalidov, samo roko na srce, marsikdaj se kje pretirava (parkirišča), kje drugje, ko bi bili pomoči bolj potrebni pa zanemarja.
tejkica