24. nov 2011 19:36
Sprovocirali (so) me z vprašanji ki jih navajam, poleg tega pa niti enega konkretnega predloga poleg mnooogooo interesentov.
1. Kako drugače bi izpeljali nakup kot pa sem jaz predlagal (še nobenega predloga do sedaj)?
2. Zakaj najbolj o prevari govorite tisti, ki ne nameravate kupiti?
3. Zakaj pišete v stilu bodite previdni, šele en dan je član, denar pobira .... ? Zakaj ne pišete, kako bi lahko plačali, da ne bi bilo tvegano, ali lahko naročilo plačamo iz različnih računov, ali lahko jaz organiziram, pa mi ti nakaži, lahko prej grem s tabo na kavo, pa mi osebno pokaži, vprašajte administratorja in boste videli, da nimam free maila ... .
5. Jaz argumentiram zakaj je vaši 10 predlogov slabih, vi pa najdete v mojem postu besedico, na katero se obesite. Jaz vam dokažem, da ste napisali (velja za vse debaterje) neumnost (oz. neizvedljivo stvar), pa takoj pozabite, nihče ne napiše res je, v mojo stvar pa vrtate predvsem tisti, ki se vas ne tiče. Zanimivo je, da na privat se vsi strinjajo z mano (bilo jih je 5).
6. In če ne vidite v srce, zakaj potem sploh želite (želijo) skupaj kupiti? Če jaz tega ne bi na forumu videl, bi se odločil o samostojnem nakupu.
7. VilmaS napišem že par postov prej, da ne želim sam zalagati, pa me v svojih dveh nadaljnih provocira, da naj založim. Če si upam in če sem frajer. Ali gre za konstruktivno debato o nakupu?
8. Ne vem kdo že se vtika v uporabo besede. Zbirati denar, češ da nisem numizmatik.
Kar se žensk tiče je tako kot pravi Vesna s kmetije. Ženske vsako stvar komplicirate in ste zamerljive. Ostalih stvari res ne bi smel reči, zadnji dve pa se da s študijami tudi dokazati.
Ne vem, kako dolgo admin rabi, da me zbriše. :)
lp
mlačnik