13. feb 2011 10:11
Žal sem zamudil naročilo, me pa zanima a je še kdo interesent za novo naročilo. Hkrati pa bi vpraša prejšnjo skupino, kako se je naročilo obneslo lp nenad nenadpre
13. feb 2011 10:11
Žal sem zamudil naročilo, me pa zanima a je še kdo interesent za novo naročilo. Hkrati pa bi vpraša prejšnjo skupino, kako se je naročilo obneslo lp nenad nenadpre
14. feb 2011 13:58
Stiskalnica ponujajo tisto kar proizvajalec obljublja na svoji spletni strani in čisto nič več. Torej z njo se da čisto lepo stisniti kakšno manjšo količino olja za domačo uporabo, to pa je tudi vse. Uporabna je tudi za razumevanje delovanja stiskalnic in razmišljanje kakšne tehnološke težave lahko pričakuješ, če bi se s tem želel ukvarjati malček bolj resno. Če imate torej kakšne viške semen iz "domačega vrta", nekaj prostega časa in željo po proizvodnji olja za lastne potrebe, bi to lahko bil čisto OK nakup. Nujno pa je potrebno narediti neko stojalo oz. stiskalnico nekam dovolj fiksno pritrditi. Fino je pa tudi to, če tistemu, ki stiskalnico vrti nekdo pomaga in z kakšno palčko potiska zrnje po lijaku v notranjost stiskalnice. Če so potrebe večje oz. imate na razpolago več zrnja pa taka stiskalnica zagotovo ne bo dovolj dobro opravila svojega dela. Jaz bom zelo verjetno sestavil novo, caa 50 % večjo kopijo z motornim pogonom in električnim gretjem z regulacijo temperature. Če kdo ve za kakšnega poceni strugarja naj mi kar sporoči Vsekakor pa mi nikakor ni žal za nakup pitebine stiskalnice. Olje iz orehov je odlično, fenomenalno diši in iz pol kg jederc se da narediti 250 ml olja. Lepo se imejte, če pa vas še karkoli zanima, pa mi lahko pišete tudi na ZS mrmi
18. okt 2011 14:33
tudi jaz se zanimam za pitebino stiskalnico. ali bi še kdo naročil, da bi dobili popust na količino
mplaninc
26. okt 2011 23:27
Pozdrav, še sam se prijavljam v skupino interesentov za nakup stiskalnice, v kolikor mplaninc že ni kupila.
Kar se tiče mene bi mi povsem odgovarjalo če se nakup izvede do pomladi 2012, in se tako morda pojavi še kakšen interesent.
negluten
27. okt 2011 10:47
Torej zanimanje za stiskalnico je še vedno aktualno in naročilo bi realizirali decembra.
negluten
16. nov 2011 20:41
Evo,tudi jaz se zanimam za stiskalnico in bi se z veseljem pridružila naročilu!
pegisuzi
16. nov 2011 20:56
Zdravo. Tudi mi razmišljamo o naročilu. Je to še aktualno? LP, Janja
JGBK
16. nov 2011 21:27
TUDI JAZ BI NAROČIL STISKALNICO ZA OLJE JE ŠE AKTUALNO
dokreti1
16. nov 2011 22:22
Tudi jaz sem interesnt...sedaj nas je 6 kolikor sem uspel prešteti...mogoče dobimo še kakšen popust več.
Kdo bo prevzelorganizacijo?
hercul
17. nov 2011 7:30
Pozdravljeni. Če še nisem prepozen, bi se interesentom pridružil tudi jaz.
damien_555Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani fuži s sirom in pršutom
Tortelini z bučkami in slanino