24. nov 2011 16:10
ValmaS,
kolega, ki se ukvarja z ženskim športom je nekoč dejal: "ženske imajo prazno glavo, notri pa tudi nič ne gre" ! Ti si za to dokaz. Si ne upaš, smo uporabljali v OŠ, pa še takrat večinoma ni uspelo. Upam si hoditi bos po snegu, upam nekomu pokloniti 10 EUR, upam tudi založiti za stiskalnice. A ne želim! Ko berem svoje argumente in tvoje stavke, sem vesel, da sem jaz jaz in ti ti. Upam, da si tudi ti zadovoljna, da si ti ti in svet je še naprej lep :):):).
Cila
Ali naj se smejim? Vsaj dobronamernost razberem iz vašega sporočila. A vedi, da nisem noben izmed svetih mož, ki pridejo decembra. Če pozabim vse ostalo me zanima zakaj bi to naredil? Me pa jezi vaša preprostost.
1. Imam že pet kandidatov, ki so pripravljeni stiskalnico kupiti in nakazati denar. Denarno ne profitiram nič.
2. Če vi niste pripravljeni zaupati enemu, potem jaz nisem pripravljen desetim.
3. Če vi niste pripravljeni zaupati 70 EUR za sebe, potem jih jaz nisem pripravljen 700 za vas.
4. Praviš, da stiskalnice potem ostanejo meni, če se naročnik ne oglasi. Ali naj hodim od hiše do hiše in jih prodajam? Zakaj? Kaj pridobim? Človek vedno tehta, kaj lahko pridobi in kaj izgubi. Pridobim nič, izgubim pa veliko (založim denar, delam, morda nekateri ne dvignejo stiskalnice...).
5. Ne vem, zakaj me prepričujete, ko jaz nikogar.
6. Jaz pa sem že tudi sodeloval v skupinskem nakupu, kjer smo vnaprej nakazali denar. Ali se boste sedaj lažje odločili nakazati, kakor pričakujete po vaši predstavitvi meni?
Ena od rešitev bi bila, da se nakaže adminu, ki ga (recimo da) poznamo, pa potem on da denar (ob predaji stiskalnic). Takšne predlagane rešitve bi cenil, ne pa takšne neumnosti, ki jih treskate :):):). Pa to nisem dal predlog za posel, kjer bi sodeloval. Je le primer.
lp
aleš
mlačnik