neznan uporabnik
25. nov 2010 12:29
No, če je pa tko, pol pa hitr uživat, da ne bo časa zmanjkal
japaja
neznan uporabnik
25. nov 2010 12:29
No, če je pa tko, pol pa hitr uživat, da ne bo časa zmanjkal
japaja
25. nov 2010 12:33
Dunajski dečki nam bodo tako zakuhali?
Commis débarrasseur
25. nov 2010 12:35
Je že to fajn videti, koliko optimistov je na Kulinariki, a ne? Res je, treba je uživati danes, ker samo današnji dan je 100 % tu in resničen. Pa ne samo zaradi različnih hudih ur svetovne razsežnosti. kara
25. nov 2010 18:37
Meni ni prijetno branje takih napovedih, ker sem jim toliko verjamem kot jim ne verjamem.
Moj moto je, da se ne sekiraj na zalogo, ker se potem imaš za kaj sekirati, če se vznemirjaš zaradi nečesa, kar se potem ni zgodilo.
Sicer pa - če ne moreš odvrniti, je vse odveč.
PS Za začetek sem skenslala poročila. To pa zato, ker se igrajo z mojim denarjem in z mojo penzijo. Ko bo in če bo !
F r i n a
25. nov 2010 18:50
Mene pa pomirja, ker vidim, da bodo Madžarska in Francija stalnice, ne glede na ugašanje sonca, spremembe fizičnih konstant, preprečitev bruhanja vulkanov in dejstvo, da v Evropi ne bo več rastlin in živali. Ja, očitno bo vsaj tudi še Rim (za obstoj Italije ni podatkov).
Tole je branje za ežoja, ga moram opozorit na to. Grem takoj en ZS napisat.
rimljanka
25. nov 2010 19:48
Na enem od forumov sem prebrala sledeči komentar: "Krasno, torej mi ni treba iskati denar za položnice", drugi pa "Moram odpovedati nabavo kurilnega olja". Torej, vsako slabo je za nekaj dobro, se vam ne zdi?
25. nov 2010 20:06
Ma ne vem kje naj vprašam: a se dobi tak kalkulator, scientific, mogel bi imet kvadriranje ( to je ena taka huda matematična operacija ) in kvadratne korene ( neki še hujšega od onega prej ). Sposodil bi si ga za nekaj dni, ene konstante bi preračunal, moram nekaj rešit ( ne, ni vprašalnik ). Rabil bi še glogov kol in nekaj česna.............a, ja pa un prijatelj resno sprašuje po uni maži proti čirom.........
ežoj
25. nov 2010 20:30
Bi se vse našteto našlo, ežoj, menda tud ona maža. Me sam zanima, kateri glog naj bo, enovrati al navadni? Ali morebiti kateri od bolj eksotičnih vrst? V tem primeru zna biti nekja težav, sllednji ne rastejo ravno povsod naokoli. A nej ima kalkulator tud grafični zaslon al bi šlo brez? Česen imam pa dober (mislim za jest), preverjen od ene pomembne članice tule, jo dobro poznaš.
rimljankaneznan uporabnik
25. nov 2010 21:34
Pa kaj zdej bluziš z nekimi kalkulatorji in mažami, Ežoj?! Dej rajši hitr tist leteči picikl sestav, bo bolj prav prišel v primeru nujne eskivaže
japajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko
Kavna torta (Coffee cake )