1. jul 2013 15:39
Lahko bi pa organizirali en kul slo izlet v Srbijo na temo ŽARNICE in PRIPOMOČKI ZA PEKO
Ognjič
1. jul 2013 15:39
Lahko bi pa organizirali en kul slo izlet v Srbijo na temo ŽARNICE in PRIPOMOČKI ZA PEKO
Ognjič
1. jul 2013 16:40
Se pridružujem.
Gremo na izlet, juhuhu.
irena
1. jul 2013 16:40
Ognjič, tvoja ideja pa sploh ni slaba
Dolores
5. jul 2013 10:40
Nekateri pravite, da imate zaloge "tastarih" žarnic. Zanima me, ali je kdo pripravljen kaj iz svoje zaloge prodati, zanimajo me predvsem 60 in 75W žarnice.
Dolores
5. jul 2013 13:26
Zamenjala sem že vse varčne žarnice z navadnimi. So oči preveč trpele, čeprav sem imela najmočnejše.
Varčne uporabljam samo še za zunanjo razsvetljavo ter v hlevu.
Dolores in ostali: jaz jih kopujem v trgovskem centru INPOS-trgovina z gradbenim in tehničnim materialom.
Sem poklicala danes direktno v trgovino, če jih še držijo.
Na zalogi imajo 60. 75 in 150 W. Drugi teden dobijo še 100W. Imajo jih v vseh svojih poslovalnicah, žal so v Sloveniji samo štiri.
Ognjič, mi je pa tvoja varianta nekako ljubša , ,
Johanna
5. jul 2013 13:32
Johanna...če jih tudi v Inposu dobimo, gremo lahko vseeno pogledat v Beograd, po kolk jih imajo pa oni ...važno, da se kšefta, je rekla tule ena Pepa iz naših krajev, ki je jajca kupovala po 5 dinarjev, prodajala pa po 1 dinar...
Dolores, če bom šla v ponedeljek mimo Sevnice, ti jih lahko nabavim in pošljem, če jih bodo le imeli.
Ognjič
5. jul 2013 14:03
, Ognjič, juhu, papa, bibip....
Samo tota Pepa ni bla tumasta - dobra poslovna priložnost, ki bi jo morale me s kulinarike zagrabit z vsemi štirimi. , - in še enkrat .
To se pravi, [držimo se Pepine recepture] kupmo v Inposu žarnico za 5 eurov, v Beogradu prodamo žarnico za 1 euro. To se pravi, če zdaj to preračunamo... preračunamo in zračunamo....
Egal, samo da si pokrijemo stroške potovanja
Johanna
5. jul 2013 16:04
Sem prebrala celotno temo.
Proxima,kdaj torej prispe kontejner v Koper??' Ali naj že grem stat v vrsto?
(gl. str. 1, 2. post)
marjja
5. jul 2013 19:44
All the best to those who wait, ampak ne misliti, da sem na to pozabila. Mimogrede, tudi Kitajci so že začeli z mrkom klasičnih žarnic (ga nameravajo izvesti do leta 2016), tako da je treba pohiteti. lp, proxima
5. jul 2013 19:56
Kako ne bi, ko se pa da volfram še veliko dražje prodajati kot pa v žarnicah.... bo treba pohiteti, dokler si ne premislijo.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Široki rezanci la collezione na bolonjski način