5. maj 2007 11:52
Na žalost imam tudi jaz preveč obveznosti (2 službi, šolo pa še vozniški, no ja pa zdej še diplomo počas pišem) tako da se moram velikokrat tudi sama prehranjevat na bone. Seveda je to plus, saj so dosti bolj ugodni, ampak ...... Bi mela kar dost pripomb :( Ne samo da smo študentje drugorazredni gostje, lahko bi se rekli, da nekje celo petorazredni :( Sama največkrat obiščem Interšparovo restavravijo v btc-ju, AlCapone, Mcdonalds, kitajske Fan Fang in Zmajev paviljon ter Tvojih 5min. Interšpar - ful velke porcije, dobiš vse od juhe do sladice - obravnavajo te kot vse ostale, sm kr zadovoljna. AlCApone - juha, glavna jed, sladica in pijača. Ko sem bila prvič mi je pozabil omeniti da za bbon dobim tudi pijačo, pa ko so mi drugi to povedali, sem si jo pol kar naročila. So izjamno NEPRIJAZNI :( na vse čakaš ...... meni, hrano, sladico, račun ....... katastrofa ....... da ne govorim o tem da ob enem kosilu spoznaš use natakarje .... en ti prnese meni, drug pride po naročilo, tretji ti prnese hrano, četrti ti prinese sladico ...... ko sem bila nazadnje sem 10min čakala sladico, pa še 10 min račun, oz samo bon bi mi mogla uzet, pa sm mogla kr sama it do šanka. Pa po moje če bi kr šla me sploh ne bi opazl ..... podn .... me ne vidjo več Mcdonalds - dobiš kar velik meni, lepo te obravnavajo, pa po novem dobiš tud pijačo. Fan Fang - samostrežna varianta, mi je kar precej ušeč. Ampak te kicajsi so itak razred zase, tko da nimam pripomb. Sej bl mal znajo slovensk ..... Zmajev paviljon - čeprav majo za vsak dan posebi narejene menuje, ti dopuščajo možnost izbire. Nimam pripomb Tvojih 5 min - tudi oni me še niso razočaral, sendvič, jogurt pa še krof .... Ble sva s kolegico pri Lovcu, pa so naju tud bl švoh obravnaval ...... :( Študentje pač nismo njihova najljubša ciljna skupina, ker pojemo in popijemo samo kar dobimo na bon in ne puščamo "tringlta" ...... pol pa še če ma kšn natakar slab dan....... Žalostno toda resnično .... Pitončica