4. dec 2010 21:01
Ko sva zajtrkovala sta tudi, ti dve prišli na zajtrk, jih je bilo pravi užitek opazovat arima Sporočilo je spremenil(a) arima dne 12.dec 2010 18:56
4. dec 2010 21:01
Ko sva zajtrkovala sta tudi, ti dve prišli na zajtrk, jih je bilo pravi užitek opazovat arima Sporočilo je spremenil(a) arima dne 12.dec 2010 18:56
10. dec 2010 15:38
Evo, končno mi ga je uspelo poslikati, hi hi za steklom. To pa je Milko, potepinček, ki zdaj že kakšnih šest mesecev biva z nama. Božamo se pa ne. Je zelo prestrašen, verjetno kakšna zelo neprijetne izkušnje. Je pa vsako jutro ob pol osmih v škatli in čaka svoj zajtrk. Me malo skrbi kako bo preživel zimo, ker niti slučajno noče v hišo. lp, pinka
10. dec 2010 18:44
Naj te ne skrbi preživetje muca čez zimo. Da ima le hrano. Nevarni so mu le avtomobili in kakšen brezobrazen človek. janko1
10. dec 2010 19:09
Ja, strinjam se s jankotom: nič bat za muca po zimi, preskrbi, da se ima kam skrit pred dežjem, neurjem, da mu ne zateka, da ima na čem ležat ( da ni beton ), karton, stiropor star polover, da ni na prepihu.........ne pozabit, če zmrzuje, ponudit mal mlašne vode.......
ežoj
10. dec 2010 19:43
Ni ravno udomačen .
Ima pa domek pri našem vikendu in smo že lepo vajeni drug na drugega (samo z mojo mami, nista ravno "na ti").
MM
10. dec 2010 23:41
ojej, mene pa vseeno skrbi, ker okoli hiše nimava nič kam bi se lahko zatekel. Hrana pa je itak 24 ur /na dan na razpolago, pa mlačno mleko. Ker je tako velik odjemalec mleka je postal kar Milko. V škatlici ima flis deko in predpražnik, pa še en predpražnik, da ne stoji na ploščicah ko se hrani. Razmišljam na kakšno pasjo utico, da bi bil vsaj malo zaprt. lp, pinka
11. dec 2010 0:15
Ta slika pa se mi je izmuznila. Tako pa zgleda, ko čaka na hrano in je okno odprto! lp, pinka
11. dec 2010 6:22
pinka,
ni treba nič komplicirat, lahko uporabiš kartonsko škatlo, odprto na enem koncu,obrnjeno tako, da mu noter ne piha in zamaka, pokrito z plastično folijo. Ne smeš zlorabit zaupanje in ga tam motit, žival se navadi, da ga tam nihče ne moti in to sprejme.
ežoj
11. dec 2010 15:04
Hvala za nasvete,. lp, pinka
11. dec 2010 20:36
Nagradno vprasanje: koliko mack je v kosari???
Nena-morjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nevzhajana orehova potica
Ajdovi svaljki s kislo repo