18. jan 2014 16:44
Elči, . Ko sva midva imela figo prvo leto, sva se tudi izobrazila o figah! Jaz bi fige viganom odsvetovala.
Vanja
18. jan 2014 16:44
Elči, . Ko sva midva imela figo prvo leto, sva se tudi izobrazila o figah! Jaz bi fige viganom odsvetovala.
Vanja
18. jan 2014 18:08
Vrtejbenka je napisal/a: |
Figov cvet je v samem sadežu,v figi....pa ja primorke vemo..
|
Seveda, tiste brez morja pa še najbolj, a ne ?
nola
18. jan 2014 19:48
Ja, seveda, nola, da tiste brez morja še najbolj! To je bilo znano že kovačevi kobili....
lp
cervus
18. jan 2014 23:07
nola je napisal/a: | ||
Seveda, tiste brez morja pa še najbolj, a ne ?
|
Jaz sem primorka ..in če tebe to kaj moti je to tvoj problem,ne moj ...in ja, morja imam točno toliko kot ti..in ja,na fige se spoznam,imamo dve veliki figi, eno enorodno eno dvorodno(ti ki si tudi primorka,z obema nogama v našem morju. veš kaj to pomeni),veliko jih uporabljam v kuhinji,mislim,da sem objavila tudi nekaj receptur tukaj z figami.. tako da,ja sem primorka...
Vrtejbenka
19. jan 2014 8:10
Jaz sem tudi primorka z figo na vrtu in brez morja.Od malega so me učili,da je treba vsako figo odpret preden jo poješ,ker so mravljice v figi.
suziqatro
19. jan 2014 8:13
U matr, vse kaže, da sem jaz ta hec narobe zastopla.......
lp
cervus
19. jan 2014 9:57
Ti si že dobro zastopla, so štosi za muše in štosi za mule.
Že ki smo z nogami v slanmu.
nola
19. jan 2014 13:35
Naša kosmata lepotca - gospodar dvorišča in gospodar kavča. :)
U_R_S_A
19. jan 2014 14:08
"Čudo narave" danes pri nas.
Noemi
23. jan 2014 17:29
slivovi cmokiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Srbski pasulj
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom