25. okt 2012 10:37
Jesensko sončenje "našega sosedovega" mačka...pred njim pa prvič posejen pastinak..bo kmalu za pobrat in kaj dobrega iz njega naredit..me prav zanima okus..
Vrtejbenka
25. okt 2012 10:37
Jesensko sončenje "našega sosedovega" mačka...pred njim pa prvič posejen pastinak..bo kmalu za pobrat in kaj dobrega iz njega naredit..me prav zanima okus..
Vrtejbenka
1. nov 2012 23:39
Vanja
2. nov 2012 0:16
Ursula, tale tvoj Noni mi je pa prav polepšal večer, kako sem se nasmejala. Obožujem takele lumpke.
naor
2. nov 2012 0:32
Kozarec metliske crnine in spokojno spec mladicek v narocju, kaj hoces se lepsega
Nena-morje
2. nov 2012 7:33
Jej, Nena, kako je luškan!!!
Ne vem, je krivo vreme, moja bučkota že dva dni kar spita. Nonija sem včeraj komaj dobila izpod postelje (ko zagleda vrvico, je že pod posteljo), da je šel ven lulat. Bog ne daj, da bi bil malo moker
ursula-ce
2. nov 2012 8:02
Ja, ko malo zrase, pa še vedno paše takole spat, samo roka malo boli . Luštkan je .
Naša Bela pa komaj čaka, da zjutraj mene zamenja v postelji. Ko smo jo pred skoraj enim letom pripeljali domov, je imela nalogo, da zjutraj zbudi mojega moža. Bolje kot žgačkanje po podplatih, kar ji je v začetku šlo res super , ji gre zdaj tole:
Problem je samo, če prvi trenutek ne najde luknje, kjer bi se zbasala pod odejo, jo zgrabi prava panika.. Običajno se je pa niti toliko kot na sliki ne vidi izpod kovtra.
Sem sicer prekršila pravilo, da kuža nima kaj delat v spalnici, mož se pa le ne zbuja več godrnjaje, ampak z nasmeškom.
Nena
2. nov 2012 10:39
Kako srecne so nase zivali! Jaz pa mislim na vse tiste uboge vaske srcke, ki so v tem trenutku vsi premrazeni in mokri na poplavljenih obmocjih
To sem slikala, ko sva se vozila z avtom po poplavljeni cesti in so okrog naju plavali labodi
Nena-morje
2. nov 2012 19:51
e
Eo mene!
Pozdrav iz menze !
No kaj boš? Posušen regrat al posušeno travo?
Za tukaj al za po peš? :)
Pozz (Buda iz menze)
irena66
7. nov 2012 17:06
Kako prisrčne so naše domače živalice.. Prav vsaka po svoje.
nešplja
7. nov 2012 23:44
Delo mojstra:
moj svetKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tajska rdeča curry pasta
Bretonske palačinke