14. okt 2012 15:45
O lepo, prekrasni so teli whippetki. Ali jih mogoče tudi oddajate? Se zanimamo malo za njih, že dlje časa..
Lahko mi sporočite na ZS.
Lep dan!
14. okt 2012 15:45
O lepo, prekrasni so teli whippetki. Ali jih mogoče tudi oddajate? Se zanimamo malo za njih, že dlje časa..
Lahko mi sporočite na ZS.
Lep dan!
14. okt 2012 19:46
Živjo! Sem levjegrivi kunček, po imenu Buda. Zeeeloo mehak. Star že eno leto in šest mesecev. Sem zelo živahen, razigran, priden, ker nič ne grizem in kot vidite sem zelo fotogeničen. To so verjetno geni, hi hi. Kadar je zunaj lepo in toplo sem najraje na vrtu, kjer rad skačem, jem, šibam in malo ponagajam, pa se včasih skrijem kam za drvarnico, a ne za dolgo, ker vem, da me imajo doma zelo radi in lepo skrbijo zame. Drugače imam notri tudi dirke, kadar sem pri volji. Mmm.. pa zelo rad jem. Obožujem dobro hrano. Korenčka, jabolko, regrat, deteljica, osnova, ki je vedno na voljo pa je domače seno in sveža voda. Vsak večer, dobim korenčka, ki ga tako rad in hitro pohrustam in kar skačem od veselja. Ko pa me pospremijo v kletko spati, pa dobim še nekaj briketkov, prav zame in lahko nočko.
Zjutraj pa že ves spočit komaj čakam, da me odprejo, kjer dobim zajtrk, potem čez dan pa imam prosto. Kadar sem sam pridno počivam, v družbi domačih pa sem bolj živahen. Prav nič mi ne manjka. Vse imam. Ljubezen, toplino in vesel sem, kadar si tople roke zame vzamejo čas in me nežno božajo ter ljubkujejo.
Lepo vas pozdravljam. Buda.
irena66
14. okt 2012 22:09
tole pa je naša Kimi.. nikakor je ne moremo "izklopit", hujša ko duracell
petardica
16. okt 2012 21:45
Macek Singa (po indonezijsko: lev) se cudi, zakaj so naenkrat te "misi" bolj glavne od njega?
Nena-morje
17. okt 2012 0:19
Vse tri ste pohvaljene, jaz bi bila en dan Buda, naslednji Kimi, pri Neni se pa ne morem odločiti.
naor
17. okt 2012 8:11
Kaj so vsi luškani..prava paša za učke...
Vrtejbenka
17. okt 2012 15:09
Res, tale tema te spravi v dobro voljo
MojcaMygrace
sporočila: 6506
17. okt 2012 16:07
Tale trojka zdajle je pa še polepšala današnji dan (s pridruženimi sivimi mišmi, seveda..)
Mygrace
17. okt 2012 19:55
kok imamo dela s temi našimi živalcami a??
Nena, kok so stare tvoje "miške"??
petardica
18. okt 2012 0:00
@petardica: jutri bodo imeli dva tedna. Ravno danes je eden (izmed sedmih) spregledal
Nena-morjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinkina torta z malinami
Jajčevci z rižkom