1. avg 2012 14:36
Flower power
lp
mzm
1. avg 2012 14:36
Flower power
lp
mzmMygrace
sporočila: 6506
1. avg 2012 14:48
Naš zajc je bazilika power
Vsako jutro tekmujeva, kdo bo prej....
Mygrace
1. avg 2012 21:54
Tole pa je naš novi družinski član Lumpi, sploh ne morem verjet, da je tole lepoto nekdo vrgel ven iz avta in odpeljal.
jade
1. avg 2012 22:23
joj, jade, kako lep muc..ljudje so res kruti, da takole zavržejo živalice ampak tale lepotec ima srečo, da je našel dom pri vas
naša Lisa pa že pridno raste...
NaturensGalleri
8. avg 2012 15:04
Vanja
8. avg 2012 16:33
Pri nas pa takole pospravljamo
Mojca
8. avg 2012 16:45
Jade, tvoj mali Lumpi je prekrasen mačkonček Izgleda prav tak mali navihanec kot naš mali najdenček Berto (po moje sta celo podobne starosti) ...
ki ga imamo vsi neizmerno radi
Mojca
8. avg 2012 17:30
Tele žvali, vse po vrsti, ne da so lepe, najlepše so.
Vanja, zdaj pa vidiš kaj vse ti v hišo prileze ker nimaš mreže na oknih, pa vrat ne zapiraš bolj skrbno...
zeta
8. avg 2012 17:59
Vanjina Pikica je kot en mehak plišasti medvedek
Mojca
11. avg 2012 13:49
Tale gospod na sliki je Feliks, najdencek. Nasla sem ga nedolgo nazaj vsega prestrasenega v grmovju nedalec od hise. V nasi blizini je namerc lisica opustosila nekaj kurnikov, pa zato mislim, da je imel Feliks sreco( od tod ime) in je usel.
Ker ga ni nihce" reklamiral, "je ostal pri nas. Ceprav imam ze enega holandskega petelincka in sem bila sveto prepricana, da se bosta ravsala, se odlicno razumeta. Po zaslugi kokoske Lidije niti najmanj ne pogresa prejsnjega domovanja.
lp lučka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna pita s kokosom
Bovla po kitajsko