18. okt 2010 19:23
Elaphus .... tisto na desni bi mene melo
Drugače pa, tole je pa naš razvajeni tigerček, ki je več al manj vse kar dobi ( tut zeleno solato, olive, artičoke, ipd ), pa jezička zna tut kazat
Petya
18. okt 2010 19:23
Elaphus .... tisto na desni bi mene melo
Drugače pa, tole je pa naš razvajeni tigerček, ki je več al manj vse kar dobi ( tut zeleno solato, olive, artičoke, ipd ), pa jezička zna tut kazat
Petya
18. okt 2010 19:58
elaphus,pa kaj je tisto na desni ???????? nič na svetu se tako ne bojim kot kač ampak res bojim oprosti ampak fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!! čebulka
18. okt 2010 20:24
Čebulka, pa to so take luškane, sladke, prijazne živalce
Petya
18. okt 2010 20:38
petya-luškane,prijazne in ne vem kaj še-ma niti pod razno fujjjjjjjjjjjjjjjjj ga ni denarja na svetu,da bi imela kaj šele prijela kačo žal... čebulka
18. okt 2010 20:59
čebulka je napisal/a: |
petya-luškane,prijazne in ne vem kaj še-ma niti pod razno fujjjjjjjjjjjjjjjjjga ni denarja na svetu,da bi imela kaj šele prijela kačožal...čebulka |
Vem kako je to, je moja mami bla ista.... pol pa je enkrat otroke v vrtu peljala v živalski vrt in so jim prinesli kačo.... in so vsi mali otroci navdušeno jo božali in vse... pol pa mami ni druga preostalo kot da jo je tut ona ( iztegnila je kazalec desne roke, in se je čisto na rahlo dotaknila in jo pobožala, tako v dolčini 2cm, da so otroci vidli da jo je ona tudi in da ni nič narobe).... je pa rekla, da je bil to najhujši trenutek do takrat v njenem življenju ...
Petya
18. okt 2010 21:11
jade
18. okt 2010 21:13
jade
18. okt 2010 21:14
Evo tole delček naše živalske populacije.
jade
18. okt 2010 21:33
Tehle pa nima nihče?
lesnik
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Miklavževi parkeljni
Lečin curry s kruhovimi cmoki