19. okt 2010 19:39
Naše Tare že kako leto ni več in doma zdaj lahko samo kakega pajka slikam. Bo pa po vsej verjetnosti tale lepotička, ki je sedaj stara dobre pol leta 1x mama mojega kuža:
Nena
Sporočilo je spremenil(a) nb dne 19.okt 2010 19:45
19. okt 2010 19:39
Naše Tare že kako leto ni več in doma zdaj lahko samo kakega pajka slikam. Bo pa po vsej verjetnosti tale lepotička, ki je sedaj stara dobre pol leta 1x mama mojega kuža:
Nena
Sporočilo je spremenil(a) nb dne 19.okt 2010 19:45
19. okt 2010 19:45
Na prvi sliki je del bratovega oz. nečakovega "živalskega vrta" Drugi dve sliki sta pa sedaj sicer že par mesecev stari. To sta pa kuža mojih sinov:
Nena
Sporočilo je spremenil(a) nb dne 19.okt 2010 19:47
19. okt 2010 20:03
jp se strinjam!!!!!!!! čebulka
19. okt 2010 20:05
Btw, Bojanca, kako se pa tle pleh za rogljičke obnese? (sem ga videla za mucom) Sem ga ravno gledala v Mer..., pa se nisem mogla odločit.
lesnik
19. okt 2010 20:11
še nekaj slik maminih živali na tej sliki je žal že preminula mačja mamica tukaj prejšnja runda mladičev eden od mnogih..... klavdija
19. okt 2010 20:38
Gremooooo no..... Najbolj fajn je na avtu, tako fajn zacvili, ko se spuščaš na tla..... Udobno spanje..... Spakiran za v fascikel ..... Silvester Veliki.... Definitivno je barvni printer..... Da ne bodo samo kosmati..... Ninja24
19. okt 2010 20:43
tole je pa naša lepotička Bona stara 9 let, žal brez repa - jo je zbil avto - ampak vseeno naša najboljša prijateljica, ki se zdaj, na stara leta, pusti crkljat po dolgem in počez - in se tudi v avtu vozi kot prava gospodičnica tunna
19. okt 2010 20:49
Pa še naši kosmato- pernati člani družine: Najstarejši član zasedbe ki pridno pozira... Ja... jaz tudi pomagam v kuhinji Takole zasedem ležalnik kadar nobenega ni... ...ko pridejo obiski se pa samo skrivam in čakam, da odidejo *Alisha*
19. okt 2010 21:16
zzak1977 je napisal/a: | ||||
Pa ne samo to, naju so znanci celo spraševali če bova sedaj dala mačke uspavat, ko je bil otrok na poti... |
19. okt 2010 22:31
Taki so pa naši kosmatinci: Muc ima več imen: maxirossi, ponavadi je pa kar Lenuh, ko se mu nikoli nič ne ljubi. Ta je Črnuh ali Hudiček, ko ves čas ''neumnosti'' dela To je pa naš Billy. Je zelo prijazn, je ves čas spuščen, tako, da 'tanca' ves čas po stanovanju. Pri kakšnem popoldanskem spanju tudi spi zraven. Če ga nehaš božat, te začne 'umivat', kot mi doma rečemo:) in s tem pove, da še hoče, da ga božaš:) Tako je ko je bil še majhen WC zamenjal za posteljo. Naš Billy med vajo joge In pa naši trije kosmatinci skupaj. lovebeyba Sporočilo je spremenil(a) lovebeyba dne 19.okt 2010 22:33Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cvetačna juha s popečenim kruhom
Orehova rolada