28. feb 2012 19:22
Bi se lahko reklo, da je bila v najlepših mačji letih. Ubožica, ampak za vas bo pa tudi hudo. Ni tako enostavno prebolet teh toplih mehkih kožuščkov.
zeta
28. feb 2012 19:22
Bi se lahko reklo, da je bila v najlepših mačji letih. Ubožica, ampak za vas bo pa tudi hudo. Ni tako enostavno prebolet teh toplih mehkih kožuščkov.
zeta
28. feb 2012 19:38
mišzmoke, ko jaz srečam takšne "tovariše", letiva vsak v svojo stran.
NaturensGalleri, ojej žalostna zgodba. Mojega -bučkota, pa tudi od prejšnje sobote ni.
lp, pinka
28. feb 2012 19:54
Našega Mikija pa ni že od četrtka.
rosie
28. feb 2012 20:00
Jaz še vedno upam, da se ženijo in, da pridejo nazaj.
28. feb 2012 22:00
Ne vem no, naš je kastriran, pa sem vseeno prejšnji teden opazila, da se je spopadel z enim potepuškim mačkonom.
Tudi jaz upam, da se bo vrnil.
rosie
28. feb 2012 22:30
hvala vsem za spodbudne besede. upam, da se vaši kosmatinci samo potepajo in da se srečno vrnejo domov.
res je zelo hudo, ko izgubimo naše živalske prijatelje..sploh ko odidejo nenadno. tolažim se s tem, da vsaj ni dolgo trpela in se je rešila muk. za seboj pa je seveda pustila veliko praznino, sploh, ker je bila to naša edina živalica.
NaturensGalleri
29. feb 2012 13:33
Tako lepa mucica je bila. Naj vam bo v tolažbo, da ne trpi več in da ste jo imeli radi, ona vas tudi.
zeta
2. mar 2012 16:28
Naš muc se je vrnil, zelo bolan.
Zjutraj je ležal na hišnem pragu, takoj sva ga peljala k veterinarju. Ta je ugotovil, da ima popolnoma zapacana dihala, gnojne oči in garje v ušesih. Poleg tega je bil popolnoma dehidriran, shujšan do kosti.
Dobil je antibiotike in infuzijo, z garjami se bomo ukvarjali pozneje, ko bo prišel malo k sebi.
Zdaj že 4 ure spi kot ubit, mi pa sedimo poleg njega in ga božamo, vsak nekaj časa, in upamo, da bo ozdravel.
rosie
2. mar 2012 16:44
Ja ti bogi revček! Rosie, da ste takoj poskrbeli zanj je najpomembneje. Zdravila, varen dom, miren spanec in ljubeče okolje ga bodo postavili na noge, da boste začudeni, v kako kratkem času. Držim pesti, to pa poročaj kako napredujete.
zeta
2. mar 2012 17:27
rosie
Joj,sem se prav zjokala,kar si napisala-sem se spomnila,kako so mi zastrupili(verjetno-tako predvidevamo) mamo in hči-muce.
Hči se je zlizala,mama pa ne.Sem jo dobila mrtvo pri avtu.Pa obe tako razumni...Hči je verjetno pojedla manj strupa-bruhala je kri in potem jo je mož posilil z mlekom-baje,da je to proti zastrupitvi.Hodila sem jo gledat in božat in ji govorila naj ne umre še ona.Joj,uboge živali.
andreja mKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Šahovnica
Zmagovalni bananin kruh