22. dec 2011 13:50
To je pa naš britanček Lemon.
Ko je bil malo manjši:
In sedaj ko je star že eno leto:
Lp
lenčika
22. dec 2011 13:50
To je pa naš britanček Lemon.
Ko je bil malo manjši:
In sedaj ko je star že eno leto:
Lp
lenčika
22. dec 2011 14:43
Izredno lep. Saj meni so vse živali lepe, moram rečt, tudi tiste, ki nekaterim niso ker so pohabljene ali bolne. Tiste so mi še posebej pri srcu.
Ampak tale Lemon je lepotec, ima posebno barvo in vzorček kožuščka.
zeta
22. dec 2011 15:18
tukaj gledam same lepe slikce živalic, ki so vsaka po svoje lepe in prisrčne...pri nas smo ljubitelji mačk. bom prilepla slikce našega princa Rufija. Zadnje dneve (tudi na slikci ko spi v svoji košarici) je kar prestrašen, saj so že začeli s pokanjem petard, zato se najbolj varnega počuti ravno v svoji postelci;)
tudi poleti se mu lepo godi ko se lahko hladi na kavču ;)
ledenka_
22. dec 2011 15:19
pa še slikca našega Flokija, ki ga žal ni več med nami. Predvideva se(veterinar povedal) da ga je nekdo(sumimo neko osebo) povlekel za rep in mu poškodoval hrbtenjačo, morali smo ga uspavat(niti 6 mesecev ni bil star). Zeloo nam manjka in vedno bo v naših srcih, ker je bil res poseben muc. naj počiva v miru :(
ledenka_
27. dec 2011 19:51
Tole http://www.youtube.com/watch?v=Vw4KVoEVcr0 sem danes dobila po mailu v sklopu voščila ob prihajajočem novem letu; mogoče že videno, ampak še vedno tako luškano...pa še v to temo paše
LP, V.
27. dec 2011 20:12
Super sta
Nena
27. dec 2011 22:29
Vilma, saj prisrčnejše voščilnice se pa ne da dobit. Je kdo, ki ga pogled na tale filmček popolnoma ne razneži. Ne veš kdo je srčnejši mama ali mačji dojenček.
zeta
27. feb 2012 22:05
Moj današnji tovariš v"martinčkanju"
mzm
28. feb 2012 17:54
naša kosmatinka nas je po hudi bolezni včeraj zapustila. stara je bila 5 let. pogrešali jo bomo
NaturensGalleri
28. feb 2012 19:21
OJOJ :S škoda....lepa živalca. Vrjamem pa, da je imela krasno življenje tale mucka...
brusketkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso
Hrustljav piščanec iz pečice