16. feb 2011 16:42
Mimika, če razmišljaš v praktično smer, potem boš iskala nekaj, kar bo imelo rokave, če boš pa iskala v drugo smer, pa stvar ne bo imela rokavov.
Če boš imela idejo nečesa, kar je "ziher in s čemer se ne da zmotiti", boš iskala n-to verzijo tiste male črne oblekice, ki jo je imela Audrey Hepburn v Zajtrku pri Tiffaniyju.
Drugače je pa takega kroja kar precej tudi v temno modri verziji. Pa letos bo precej cocktail oblekic v klasiš kroju (ozko, brez rokavov, do kolen) v smaragdni barvi. Videla nekaj dobrih modrihi stvari od Adolfa Domingueza (če si po tenu bolj pomladni tip, ti bo njegova barvna skala okej, jaz sem jesen in se tam z barvami ne ujamem). Pa v vili Urbanc zna biti da so znižali cene in imaš tam dva Cavallija za orožno dovoljenje. Eno nadstropje višje imaš pa brand s hecnim imenom Supertrash in so tam fine tunike, ki se lahko kombinirajo z ozkimi hlačami.
Totalno seksi je črn satenast kostim v kombinaciji s seksi korzetom in zlatimi sandalci ali pa peep-toe čevlji. S tem, da če imajo čevlji kake okraske, zna biti, da cufajo blago na hlačnici (skrakta, dolge hlače in krila in kamenčki na čevljih se slabo kombinirajo).
Če so čevlji bolj gladki, se lahko potem malo bolj izraziš pri malih torbicah. Jaz jih kupujem takrat, ko mi padejo v oko in za zelo majhen denar. Dve dobri sem kupila na nedeljskem boljšjaku.
Je pa še finta, da se gre po lj.butikih ki so ob Ljubljanici (Makučeva, Cliche, Garevski, pa po Mestnem trgu), ker imajo februarja povsod tam razprodaje od razprodaj in se da najti kak odbit kos, če ga potem v nadaljevanju znaš kombinirati. Jaz sem tako za precej hecno nizek denar nabrala že precej zanimivih dodatkov (tipo, srebrn pleten plašček do tal, ki ga kombiniram s kratkimi hlačami, nekaj super svila-viskoza bluz, ki se kombinirajo s črnimi satenastimi hlačami satenskega kroja in zraven kombiniram s satenastimi salonarji....)
Hope this helps
Vendelina jr.