9. avg 2010 16:23
Jaz pa verjamem, da take situacije so. Sama imam srečo, da opravljam delo, ki me veseli, ki se nekoliko križa tudi z mojima dvema hobijema, in za povrh lahko tudi med delom (ne med delovnim časom, ker je ta pri meni zelo ohlapen) brskam po netu, in četudi mi sam šef gleda čez ramo, nič ne reče, ker ve, da bo moje delo opravaljeno, kot mora biti. In da ko brskam po netu, zgolj čakam, da drugi opravijo svoje, a jaz lahko nadaljujem.
Tudi plača je zelo solidna, redna in vse kar sodi zraven, včasih malo več, včasih malo manj, a je zanesljivo. KAr v teh časih vleiko šteje.
In ja, tudi meni včasih vse presede, čeprav moram pokazati kar precej kreativnosti, iz dneva v dan, in je delo vse prej kot monotono.
Zato, dekle drago, če nisi zadovoljna, lepo v miru išči naprej. Vedno lahko greš na boljše, a tudi na slabše. Sama seštevaj pluse in minuse zdajšnje službe in morebitne boljše, če se ti ponudi.
Kaj pa izziv, da greš na svoje? Tako boš lahko kreativna, sama si boš dooločala delovni čas in tempo dela, ter se ukvarjala s tistim, kar ti je najbližje oziroma imaš pri svojem delu najraje.
Vmes pa se vprašaj, ali je nezadovoljsto v službi res in zgolj posledica le delovnega okolja, ki je, kot pač je, ali pa se v tem nezadovoljstvu s službo morda odraža tudi kanček nezadovoljstva z zasebnim življenjem?
Ti samo lepo v miru premisli, išči nove možnosti in izzive, dokler ne najdeš česa boljšega od zdajšnje službe pa to lepo drži. Jaz sem pač bolj praktične narave in se ravno ne kregam z belim kruhom.
Vso srečo, mamamia
mamamia