Živjo vsem!
Sem sicer nova na forumu, vendar ga že kar precej časa prebiram in sem presenečena, da še obstajajo ljudje, ki so pripravljeni pomagat! No, sedaj pa k mojemu problemu. Upam da ne boste rekli da sem zmešana, nora, itd.
Delam v solidni firmi, v financah (po izobrazbi ekonomistka). S plačo sem zadovoljna, firma nam plača dodatno zdr. zavarovanje, dodatno pokojninsko zavarovanje, malica je skoraj maksimalna, plačajo nam tečaje angleščine in računalništva. Moja šefica je super, razumevajoča, sodelavci so OK, nisem še imela konflikta. Skratka da tukaj je vse super, saj kaj ko meni delo ni všeč, je blazno dolgočasno, ni krativno, vmes sem po par dni brez dela in brskam po netu. Naj omenim še, da je na mojem dokaj hrupno (open office sistem) in se ne morem skoncentrirati, da bi delala kaj privatno, pa še ljudje hodijo naokrog in lahko bulijo v moj računalnik.
Se pa po drugi strani zavedam , da je v današnjih časih težko dobiti drugo službo, sploh pa za nedoločen čas, tako kot jo imam jaz.
Ali je že bil kdo v podobni situaciji in kaj je naredil?
Razmišljam pa da bi si, dokler še nimam otrok, našla popoldansko delo. Zato me zanimajo vaše izkušnje. Kako si drugi člani kulinirike služite dodatni denar, če ga?
LP, lisička
zvita lisička