22. jun 2010 15:28
Proxy, tale ti je bila pa "u sridu" Enhorabuena. Moj patriotsko nogometni prispevek gre takole: V nedeljo, 13. junija, sem v navijaški majici paradirala po lepem balearskem otoku in Španci so nam čestitali za zmago nad Alžirjo (kot bi mi brcali V petek 18. junija sem v navijaški majici paradirala po lepem balearskem otoku in mojemu napuhu ni bilo konca, ker sem v tem outfitu paradirala tudi pred britanskimi cornerji, kjer so opečeni Britanci gledali tisto mučenje z Alžirjo. Drugače je pa tako, da sem francosko repko odpisala že po fotkah - za moj okus so padli na fotogeničnem testu. Tudi me tista Puyolova frizura pri Špancih precej skrbi, hočem reči, če se jim bo kaj zalomilo, se jim bo zaradi tiste obupne čupe. Takisto si ne morem kaj, ampak portugeši so mi nekako neusklajeni. Ronaldo je lepi, ampak tisti, ki je dal včeraj prvi gol, tista frizura s "pomičnim krovovm" to mi nekako ne potegne. Enak faktor tveganja kot pri Špancih.... Iz naše skupine C sem po fotogeničnem kriteriju uvrstila našo repko in ZDA. Ti se bosta potem merili s Srbijo in Nemčijo. Srbijo sem dala naprej zaradi fotogeničnega kriterija, Nemčijo pa zaradi tega, ker ima vsak šport neko sistemsko napako in pri nogometu je sistemska napaka Nemčija joj, kako mi je futbol okej, ker si lahko tako politično nekorekten. Usta me bolijo od smeha. Od latinskoameriških mi je srčkan mehiški Marcos, pa čilska repka mi je okej. Argentci mi nikoli niso potegnili, sorči, ni konekšna. Vendelina jr.