neznan uporabnik
21. jun 2010 15:26
Sam dobre živce! Ja, bojo Angleži najbrž precej žvepla bruhnili na naše fante. Ampak Kek to ve in jaz verjamem vanj in v njegove Kekce japajaneznan uporabnik
21. jun 2010 15:26
Sam dobre živce! Ja, bojo Angleži najbrž precej žvepla bruhnili na naše fante. Ampak Kek to ve in jaz verjamem vanj in v njegove Kekce japaja
21. jun 2010 15:41
Stara Evropa le ni tako švoh, pravkar so se Portugalci poigrali s Korejci. 7:0! Ubogi Korejci, se mi prav malo smilijo, tako dobro so se držali proti slavnim Brazilcem, še gol so jim dali, zdaj pa tak poraz.
saša
21. jun 2010 18:30
O temule fantu moram pa kar sama slišati na lokalnih novicah!
http://www.wral.com/news/local/story/7816678/
Bravo Jure!
Vanja
21. jun 2010 20:09
Ja, tvoje lokalne novice so res edine, ki so o tem porocale, zaradi vasih fantov iz Durhama.
Bravo Jure Robic.
Jerneja USA
22. jun 2010 14:03
Ampak da Vendelina ne komentira nogometa je pa nekaj čudnega, pa tako pogrešam njene komentarje rezaneznan uporabnik
22. jun 2010 14:42
Jaz tudi, jaz tudi!! Sploh ne vem, kaj mi je dovoljeno misliti, dokler ne preberem Vendeline jr. komentarjev japaja
22. jun 2010 15:00
Mlinar, fantek in osel Moško na oslu mlinar je jahal. Fantek za mlinarjem peš jo je mahal. "Glej ga no!" meljejo za njima ljudje. Ded lepo jezdi, a fantek peš gre! Ste že to videli? Ste že to slišali? Ded lepo jezdi, a fantek peš gre!" Hitro z osliča zlezel je ded, vnučka posadil na osla sedet. "Eh, ti!" za njima zijala kriče, "mladi ti jezdi, a - stari, peš gre! Ste že to videli? Ste že to slišali? Mladi ti jezdi, a - stari, peš gre!" Mlinar in fantek nemudoma oba gori na osla sedet sta šla. "Viš ju!" za njima nekdo spet beza, "deda in vnuka živinče pelja! Ste že to videli? Ste že to slišali? Deda in vnuka živinče pelja." Ded z vnukom peš se poti, osel na dedovem hrbtu tiči. "Hoho!" krohoče se vse in reži, "mladega osla stari drži! Ste že to videli? Ste že to slišali? Mladega osla stari drži!" Zdaj pa samo še, kakor bi rekla lady Vendy, tko je shvatio, shvatio je... lp, proxima
22. jun 2010 15:05
Aja, da navedem še vir: ena od nenadkriljivih otroških knjig z naslovom Bajke iz balalajke avtorja Samuila J. Maršaka v prelepem prevodu Toneta Pavčka, ki jih je izdala leta 1961 založba Mladinska knjiga.neznan uporabnik
22. jun 2010 15:10
Ampak res, proxima, tole si se pa dobr spomnila! Kar koli bodo naši nogometaši naredili, na koncu nič ne bo prav... No, upam, da ne bo tako japaja
22. jun 2010 15:12
Joj, proxima.....
KošutaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Princeske
Jernejev zelenjavni curry