11. maj 2010 8:57
Loni je napisal/a: |
Frina[srecen] Z glavo skozi zid tu ne bom rinila, sem že drugje probala, pa se ni glih obneslo. |
11. maj 2010 8:57
Loni je napisal/a: |
Frina[srecen] Z glavo skozi zid tu ne bom rinila, sem že drugje probala, pa se ni glih obneslo. |
21. maj 2010 22:45
Midva sva najino pupo čakala 10 let! To je bilo obdobje živčnosti, nervoze, sexa skoraj točno ob uri, pregledi, posegi, operacije, IVF,...vse živo sva dala skozi. In glej ga zlomka, ko sva dejansko skoraj obupala in se vdala v usodo (sva že med starejšimi starši - 40 let) se je prijelo!!!! Ker nisva mogla verjeti sva nardedila 6 domačih testov v treh zaporenih dneh, na UZ sva šla kar 2x samo, da sva bila prepričana, da je pikica res tam! Moja nosečnost je bila precej neznosna (bruhanje, otrdevanje trebuha že v 2 mesecu,...) in seveda se je tudi zaključila 12 tednov prehitro. Vendar je pupa lepo napredovala in danes smo najbolj srečna družinica pod soncem. Najina pupa je stara 1 leto in je najlepša in najboljša stvar, ki se nama je lahko zgodila. Žal nama je le to, da zaradi hujših zapletov jaz ne morem imeti več otrok oz. bi s tem ogrozila svoje in otrokovo življenje. Gotovo je že tako prav in dobro za nekaj! Kar pa se tiče psihe...ni variante, da bi odmislil kar tako. Tudi meni so vsi pametovali, da naj ne mislim preveč na to....aha po vsakem sexu sem se skoraj na glavo posatavljala, da bi se ja kaj prijelo. Šele ko sva se pogovorila in se sprijaznila, da očitno ne bova imela otroka (ne bova šla z glavo skozi zid - že tako ali tako naju je glava močno bolela) se je uresničilo. Skratka punce, ki vam še ni uspelo držim pesti in verjamem, da bosta s partnerjem uspela. Pozdravček vsem in obilo užitkov ob gimnastičnih vajah - pa naj bodo namenjene reprodukciji ali a le sprostitvi in zabavi! Soseda35 sosedaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Malinini razpokančki
Zvezdice alla Alfredo