25. okt 2013 20:49
Če odpreš Google in imajo le ti tvojo informacijo (rojstni dan, navadno je to preko Gmail itd.), se ti prikaže tole:
Lep dan vsem,
Vanja
25. okt 2013 20:49
Če odpreš Google in imajo le ti tvojo informacijo (rojstni dan, navadno je to preko Gmail itd.), se ti prikaže tole:
Lep dan vsem,
Vanja
9. nov 2013 11:50
Za vse malo bolj radovedne, ki hočete, da vam glazura in majoneza vedno uspeta, ali hočete ponuditi utemeljeno razlago, kaj je šlo narobe s creme brulee: Harvardov (ja, TISTI Harvard) e-tečaj kuhanja
Obilo zabave (za začetek lahko reicmo kalibrirate pečico.....in končno informacija z najvišje inštance, koliko je 1 cup)!
Sonja
9. nov 2013 12:16
ideje za kuhanje iz izbranih sestvin
tehtanje živil brez tehtnice
dinozzver
10. nov 2013 0:22
Oprosti DInozaver, tale prva stran je tako busy, da me oči bolijo, ko se odpre. Pravzaprav me kar panika zagrabi in ne vem, kje naj bi sploh začela. Je bila v trenuku zaprta.
Za mere lahko rečem sa to, da tudi ne drži. 1 žlica ima volumen 15 ml, 1 žlička je 5 ml (torej 3 žličke so 1 žlica).
1 cup moke je 135g (gram več ali manj, ni pa več kot 150g)
Tale stran je dosti bolj zanesljiva: http://www.onlineconversion.com/
Vanja
10. nov 2013 8:30
Pa te strani so povsem odveč, pretvorbo, ki jo potrebuješ vpišeš v Google brskalnik in je.
Commis débarrasseur
13. nov 2013 15:32
Pa še ena nostalgična povezava za nas ki smo služili JNA : JNA kuvar-(Recepti Jugoslovenke Narodne armije).
Še posebaj so zanimive tabele z količino in hranilno vrednostjo.
tonsk
13. nov 2013 15:36
tonsk, povezava ne dela
lp
mzm
13. nov 2013 16:15
Pirnica hvala;to je to.
tonskKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki v curry omaki z ohrovtom
Zdrava orehova potica