20. sep 2012 2:28
MamaF , tudi jaz se ti zahvaljujem , ker sem včeraj več kot pol zamudila . Res super dokumentarec .
Zzak1977 , brez vzroka te sigurno niso odslovili , kajne ? Si mislil , da si res kralj ?
Mamamia , Rad Dobrojem z ženo V. je lastnik restavracije Rožmarinke , kajne ? Kolikor sem prebirala njegove prispevke in ocene lokalov , zna biti kar oster in zelo kritičen , včasih skoraj nesramen . Pa bi mu bila najraje povedala , da naj najprej pred svojim pragom pomete , potem pa druge opravlja . Kmalu po odprtju te njegove restavracije , reklame po radiu so se kar vrstile , me je radovednost premagala , pa sva šla z možem pogledat kako zgleda taka "ah in oh in sploh " restavracija . Bilo je malo pred 19. uro . Nameravala sva nekaj pojest . Ambient mi je bil sicer všeč , postrežba nekoliko manj , ker sva kar nekaj časa čakala , preden naju je natakar prišel vprašat , po kaj sva sploh prišla . Na moje vprašanje , če lahko dobim naravno limonado , mi je natakar odvrnil , da NE , ker jim je zmanjkalo limon . HALO ??? Če bi bilo to ob 10 . uri zvečer , bi rekla OK , tako pa , ko so še vse trgovine odprte ?! Če bi bilo to v kateri koli drugi oštariji , bi šla mirno preko tega in bi verjetno že zdavnaj pozabila , tako pa .....
No , saj nisem komplicirala , sem pač spila sok namesto limonade , na večerjo sva šla pa drugam , ker pač rada stisnem limono na ribe ali meso .
manca51