KAJ KUPITI OZIROMA PODARITI KOT ZABAVNO DARILO ZA 50 LET, SAJ VESTE MALO HECA. HVALA ZA VAŠE ODGOVORE.
simpatija
KAJ KUPITI OZIROMA PODARITI KOT ZABAVNO DARILO ZA 50 LET, SAJ VESTE MALO HECA. HVALA ZA VAŠE ODGOVORE.
simpatija
10. apr 2010 7:10
Priporočam, da se pozanimaš kaj tistega, ki ga hočeš obdariti zanima in kupiš kaj pametnega, ker tisto kar je za malo heca se potem doma samo valja po različnih kotih in ni nobene prave koristi od takih daril. Je imel moj oče 60 let in je dobil nekaj takih "praholovcev" saj najprej je hecno, ampak potem se ti pa samo preklada po stanovanju...
jade
10. apr 2010 8:01
se opravišujem ker nisem povedala bistva.......naprimer poleg darila bi dala kot kekšno torto iz stiroporja notri pa balon in ko to razreže ....buuum simpatija
10. apr 2010 11:00
Če ti kaj prav pride....dobila sem torto iz lesa nabrizgano s smetano in oblito s čokolado.Nikakor je nisem mogla prerezat,sem mislila da je preliv tako trd
lp goga
10. apr 2010 11:07
Tukaj ima Vendelina najbolj izvirne ideje. Čakamo njen zapis.
Draga simpatija, eno malenkost si prav tako pozabila omeniti: gre za moškega ali žensko, očeta/mamo ali sodelavca/ko v službi? Ker mami ne kupiš enako hecno stvar kot prijateljici ...
Se pa zeloooo strinjam z Jade.
Aja, pa vedeti treba, kakšen je obdarovanec (pa četudi je 'za hece', se poskusite izogniti raznim namigovanjem na spolnost, ker se večinoma (vsaj kar sem jaz videla) klavrno končajo: vsi se hihitajo, ker hočejo pokazati, da so dojeli šalo, v bistvu je pa tako primitivno, da kar glava boli).
Atina
Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 10. 2010 11:09
10. apr 2010 14:12
Takole na pamet je težko reči, ker kar je enemu smešno, je drugemu butasto do skrajnosti ... Mi smo enemu dali star likalnik, naj si gube zlika, enemu granitno kocko, naj se po glavi tolče za vse zamujene priložnosti, tretjemu smo podarili živo kokoš, ker si je večno želel sveža domača jajca ...
Mamamia
mamamia
10. apr 2010 14:30
Mi smo pa svakinji dali vrtnega palčka, čeprav sem sama nemočno opozarjala, da ona sovraži palčke.Ne, pa ne, to je dober štos so odgovarjali ta pametni.Rezultat je bil obdarovankin dolg nos, postavila ga v najbolj skrit kot vrta, kasneje ga je na sivo prebarvala, končno pa ga je nekomu podarila.To je bil torej naš vele štos.Osebo je treba dobro poznati, da zažge.Tudi možu so obesili prometni znak z omejitvijo in ga zaklenili.Tak je moral z veselo družbo korakati čez Zmajski most.Bil je tako besen, da ga še nisem videla takega. naor
10. apr 2010 15:13
Res se prej dobro prepričajte, da si slavljenec tudi želi in pričakujem kakšno smešno presenečenje. So tudi taki, ki so užaljeni, če jim sodelavci, sorodniki oz. tisti, ki jih je povabil na praznovanje ne pripravijo kakšnega takšnega presenečenja. Vsekakor bodite prej prepričani da vaš slavljenec takšno presenečenje pričakuje, ker bo sicer vse skupaj bolj klavrno tako za slavljenca kot za izvajalce presenečenja. Meni osebno so taka presenečenja všeč, če vidim, da se tudi slavljenec zabava in ne gre vse skupaj čez mejo dobrega okusa. Če bi pa jaz pripravljala zabavo ob svojem jubileju si pa takšnih presenečenj sploh ne želim, tako da bi se počutila najbrž zelo podobno kot naorin mož in na koncu bi bila v zadregi jaz in tisti, ki bi mi hec pripravili. Tako da po pameti s takimi heci in predvsem mislite na to, da ne boste spravili v zadrego tako slavljenca kakor tudi drugih povavljenih. tedyka
10. apr 2010 15:14
Hm, mogoče bi se še malo razpisala, kaj ta oseba rada počne. Namreč, velika razlika je, če kupiš npr. kramp nekomu, ki ima za hobi le igranje v lokalnem gledališču ali nekomu, ki rad obdeluje vrt ali celo nekomu, ki rad drugemu jamo koplje. Verjamem ti in te razumem, da ne veš kaj podariti, vendar tako na splošno pač ne gre. Torej, par minut si vzemi in nam napiši to, pa ni vrag, da ne bomo nečesa našli... lp
Tale od Jancke je pa vredna, da si jo zapomnimo:
Izvirnost je vedno subjektivna, neposredno povezana s človekom, ki ga želiš obdariti.strippy
Sporočilo je spremenil(a) strippy dne 10. 2010 15:17
10. apr 2010 15:37
Uporabno, poceni, pa za (skoraj) vsakega se kaj najde. Ni pa nekaj zelo posebnega. http://www.top-majice.com/ Yvette
10. apr 2010 16:43
Prometni znak 50!
Za dober izgled imejte usta do ušesKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento
Skutna pita