16. feb 2010 8:28
A gosi pitajo s koruzo? Ne me zezat? Jaz sem pa mislila, da s koruzo pitajo samo kure vseh vrst. Vendelina jr.
16. feb 2010 8:28
A gosi pitajo s koruzo? Ne me zezat? Jaz sem pa mislila, da s koruzo pitajo samo kure vseh vrst. Vendelina jr.
16. feb 2010 8:33
Neee, tud 5jelne, ampak nanje čist drugač deluje...kot vidiš Ognjičneznan uporabnik
16. feb 2010 8:41
Sam KulSlo odpreš in ne rabiš nobene trave, znajo it eni tok na jetra........ Pa veselo pustovanje želim! japaja
22. feb 2010 7:32
haha se opravičujem če sem narobe interpretiral.. :D (nisem niti pogledal tega smajlija poleg!) :D No sej če ste se pa zajebavali, potem pa kul :D jhanse
2. mar 2010 22:42
jhanse je napisal/a: |
Zdravo! Mene zanima, če se da kje v Sloveniji dobiti dober foie gras. Danes sem kupil tistega v Leclercu (2 ploščici v paketu), a me zanima, če je to edina oblika na voljo. =) Hvala za informacije! LP Jan jhanse |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Azijska solata s kozicami
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem