1. feb 2010 18:54
Hja, poceniti je treba cene izdelkov, to velja za vse industrije in za modno tudi. Sem ravno včeraj na dnevniku od nacionalke ujela, da poskušajo v Franciji ohraniti couture (v smislu, ročno šivanje, izdelava modela z najmanj tremi probami....) kot nekaj, kar spada v kulturno dediščino in bi dobilo državne spodbude. Ker couture in alta moda tolčeta minus in je pač treba za en couture prodati toliko in toliko konfekcije. V bistvu tudi velike hiše v glavnem živijo od tega, kaj kupijo njihovi kupci v Moskvi in Šanghaju.....na ostalih trgih se pa čaka na razprodaje. A propos Gianni V. Meni so Armanijeve zadeve nekako bolj potegnile in imam še vedno eno krilo iz leta 1992 (kupljeno na razprodaji, jasno) in se super obnese. Donatelline kreaciji pa so mi okej. Najbolj mi je bila všeč pomlad-poletje 2005 in jesen 2009(2010 (plaščki iz kamelje dlake, wow). Meni je od letošnjih najbolj všeč Lanvinova kolekcija, potem pa sledi Armani. Ampak približke tega zmorem najti tudi v cenejši izvedbi. Linke dala zaradi tega, ker slika nadomesti tisoč besed, da pnce vidijo, kako se kakšna kombinacija obnese. Vendelina jr.