2. feb 2010 22:24
čoko je napisal/a: |
A hodi kdo na dopust s prikolico z majhnimi otroki? Ne tisto, ki je celo leto parkirana v enem koncu, ampak tako, bolj aktivno... Mi letos razmišljamo o tej varianti, pa si ne predstavljam čisto, kako bi šlo... Sem bolj "hotelski" tip, ampak za otroke se mi zdi takšen statičen dopust kar malo škoda, verjetno bi bolj uživala v "avanturah"... čoko |
Dopust z majhnimi otroki je lahko pravo doživetje, v avtodomu, v prikolici, šotoru, kjer koli. Ko greš z malčki, so oni v prvem planu, doživetja, štosi, starša pač vesta, da na takem dopustu ni miru, da zvečer pač ne gresta sama kam ven in podobno. In dokler se tega zavedata in to vzameta v zakup, je potovati z otrokoma "mala malica", kot rečemo na Štajerskem. Doživetje, ki se ga bodo vedno spominjali.
Na tvojem mestu bi se kar podala na pot. Sem namreč tip, ki o morebitnih težavah nikdar ne rzamišlja v naprej, rešujem jih, ko oziroma če se sploh pojavijo. So otroci že tudi na skalah na obali spali, pa na kakšni klopi v lokalu natakšnih poteh - in kaj potem? Saj to ni način življenja, ampak počitnice, in se lahko še malo bolj odpilimo kot sicer. Otrokom to samo koristi. In kaj potem, če bosta občasno jedla iz konzerve ali juho iz vrečke, prava reč ... Bo pa naslednji dan kaj boljšega.
Mamamia
mamamia