13. apr 2011 9:26
hedonist je napisal/a: |
Mi neki ni jasno, sem se komaj vključil v tole temo- a je Viola sodelavka od Mamemie ? Ker kako sicer lahko točno ve, da zaradi pisanja postov in brkljanja po Kulinariki ne opravlja vestno svojega dela ? Je pa grozno, da se je tudi ta čudovito lepa tema sprevrgla v prepir. Tokrat brez potrebe oz. sam zaradi tega, ker je ena sodelvka od ene. Pa razumi če lahko. hedonist |
Ne, hedonist, moja sodelavka gotovo ni, ker jaz ne pišem na skrivaj med delovnim časom ampak vsem na očeh. Imam pač takšno delo, da lahko občasno, čakajoč na druge, surfam po netu (ne samo po kulinariki). In tako, kot se je lotila zadeve, bi verejtno spregledala, da v službi velikokrat ostanem tudi še veliko ur po tistem, ko večina sodelavcev že odide. Imam pač sila raztegljiv, recimo dokaj neurerjen, delovni čas.
Pa tudi je Violy rekla, da ni mislila mene. In moji šefi tudi vedo, koliko in kako delam in jih sploh ne skrbi, ko mi čez ramo vidijo, da imam poleg službene še kako drugo stran odprto .... dva ekrana marsikaj preneseta.
In zaradi tega nimam slabe vesti, ker je moje delo vselej v nulo narejeno. Če bi že kakšno malo napakico naredila, je ta takoj vidna in bi zelo bodla v oči. Si je ne smem privoščit in pika.
In se zaradi tega, ker je tako, kot je, ne nameravam nikomur opravičevati in še manj imeti slabo vest.
Mamamia
mamamia