12. apr 2011 15:06
Tudi jaz se vsako leto sprašujem kam pa letos na počitnice. Vsako leto čakam na kakšen last minute in se nato odločim..... http://www.odisej.net/si/katalogi/last-minute-pocit Ayisha
12. apr 2011 15:06
Tudi jaz se vsako leto sprašujem kam pa letos na počitnice. Vsako leto čakam na kakšen last minute in se nato odločim..... http://www.odisej.net/si/katalogi/last-minute-pocit Ayisha
12. apr 2011 15:59
Ayisha je napisal/a: |
Tudi jaz se vsako leto sprašujem kam pa letos na počitnice. Vsako leto čakam na kakšen last minute in se nato odločim..... http://www.odisej.net/si/katalogi/last-minute-pocit Ayisha |
Poglej še na lastminute.si, imajo vedno kaj uporabnega, od tujih strani je pa edreams zelo uporaben in so zelo ugodne kombiancije letov in namestitev, tudi budget variante. Se splača malo pobrskat (tam sem na primer našla Istanbul - en teden, direkten let iz Zagreba plus šest nočitev z zajtrkom v hotelu v centru mesta, za manj 400 evrov).
Mamamia
mamamia
12. apr 2011 16:01
Še dve strani, kjer se da najti kaj ugodnega: otel.com in trivago.com, edreams in expedia obvezna. Za Azijo pa še agoda.com. Saša
12. apr 2011 16:06
Malo iz lenobe, malo iz navade, predvsem pa zaradi prekrasnega morja in prijateljev že leta in leta hodim na poletne počitnice na isti konec (Murter). Da ni dolgčas, pa službena potovanja, če je le mogoče, podaljšam za dan ali dva in na ta račun vidim kar nekaj sveta, tudi kraje, v katere sicer ne bi nikoli šla - pa mi tudi še nikoli ni bilo žal. Res, če le zmoreš, so potovanja najboljša investicija, saj tega, kar ti dajo, ne moreš izgubiti.
Tako bosta letos za začetek na sporedu Washington in Oregon, oboje z avtom.
Sonja
12. apr 2011 16:18
Sonja, potem sva se pa zagotovo že kdaj videli, ker sem tudi jaz vsako leto tam :) Mi vedno kampiramo. Se strinjam, da je morje res prekrasno, pa jutranji pogled na Kornate ... komaj čakam, da spet gremo!
saša
12. apr 2011 16:23
limnol je napisal/a: |
Malo iz lenobe, malo iz navade, predvsem pa zaradi prekrasnega morja in prijateljev že leta in leta hodim na poletne počitnice na isti konec (Murter). Da ni dolgčas, pa službena potovanja, če je le mogoče, podaljšam za dan ali dva in na ta račun vidim kar nekaj sveta, tudi kraje, v katere sicer ne bi nikoli šla - pa mi tudi še nikoli ni bilo žal. Res, če le zmoreš, so potovanja najboljša investicija, saj tega, kar ti dajo, ne moreš izgubiti. Tako bosta letos za začetek na sporedu Washington in Oregon, oboje z avtom. Sonja |
12. apr 2011 16:39
violy, če bi dobro prebrala, ne pa kar planila, bi videla, da gre limnol službeno v Ameriko in bo potem še za dan ali dva podaljšala bivanje, da si kaj pogleda. No, pa tudi, če bi šla privat, se nas v bistvu nič ne tiče, kaj s svojim denarjem počne. Jaz niti ne poznam nobenega, ki zaradi tega, ker je sosed brez službe ostal, sam pa jo še ima, ne bi šel na dopust. Zaradi tega še ni slab človek, a ne? Ognjič
12. apr 2011 16:55
Ognjič je napisal/a: |
violy, če bi dobro prebrala, ne pa kar planila, bi videla, da gre limnol službeno v Ameriko in bo potem še za dan ali dva podaljšala bivanje, da si kaj pogleda. No, pa tudi, če bi šla privat, se nas v bistvu nič ne tiče, kaj s svojim denarjem počne. Jaz niti ne poznam nobenega, ki zaradi tega, ker je sosed brez službe ostal, sam pa jo še ima, ne bi šel na dopust. Zaradi tega še ni slab človek, a ne? Ognjič |
12. apr 2011 17:01
Ognjič - planil, kdo, kaj ?????? violy
12. apr 2011 17:04
violy, je že okej, ne bova zdaj lepega vzdušja v tej temi pokvarili. Le namignem ti lahko, da tudi izbrisan post ni popolnoma izbrisan. OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci s sirom na veganski način
Pecivo iz bučk