1. feb 2010 16:46
borka, kot vidiš, za časno članstvo je dren, žal si prepozna, če kjera pozabi oddat kakšno prošnjo, prvo fraj mesto je tvoje.
ežoj
1. feb 2010 16:46
borka, kot vidiš, za časno članstvo je dren, žal si prepozna, če kjera pozabi oddat kakšno prošnjo, prvo fraj mesto je tvoje.
ežoj
1. feb 2010 17:00
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
A bi mi kdo povedal, kdo je Salome. Vanja |
, Vanja, lepo te prosim! Slavni ples s sedmimi tančicami, no!!!
lp
cervus
1. feb 2010 17:10
elaphus je napisal/a: | ||
, Vanja, lepo te prosim! Slavni ples s sedmimi tančicami, no!!! lp cervus |
Sem mislila, da je to spet kakšna "wanna be" starletka.
Vanja
1. feb 2010 17:18
ežoj je napisal/a: |
borka, kot vidiš, za časno članstvo je dren, žal si prepozna, če kjera pozabi oddat kakšno prošnjo, prvo fraj mesto je tvoje. |
1. feb 2010 17:57
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
A bi mi kdo povedal, kdo je Salome. Sam ne me poslat brskat po internetu, OK? Vanja |
Ah, Vanja, ti nas pa mal hecaš ... kar ne morem verjeti da glas o naših "celebrities" ne pride čez lužo (pri nas je pa že skoraj v vsaki vasi "fan club" - vprašaj Ežoja, če ne verjameš)
Da ti prišparam brskanje po netu (pa zvočnike nujno utišaj!):
Mojca
2. feb 2010 0:39
Moj sin ima 'sošolko' v vrtcu z imenom Salome. Helou?!?
Ežoj, zelo sem počaščena, da si mi tako pomembno nalogo, kot je svetovanje pri pisanju prošenj, zaupal. Vsem dam en majčken, seveda brezplačen, nasvet: če ni zadosti pikic, se prošnja (oziroma po novem 'vloga' ali 'prijava') sploh ne obravnava.
Atina
2. feb 2010 1:55
a prav salome? al je saloma? ps: huda animacija na njeni strani na levi polovici.. bannanna_v_slo ;) Sporočilo je spremenil(a) bannanna dne 02. 2010 01:56
2. feb 2010 7:39
Bannanna, prav Salome, z E-jem, ne moreš verjeti, ja.
Atina
2. feb 2010 15:49
Salome se bere bolj svetovljansko - Saloma preveč spominja na salama (ne najdem smeška za "smrtno resno". Ali ga ni?)
lp
cervus
2. feb 2010 16:16
Mene spominja na svetopisemsko Salomo, pa na Wilde-jevo (smo imeli na maturi). Salome je pa neka spakedranka. O novodobnih imenih pa ... raje ne bi, mi prisegamo na klasiko
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s paradižnikovo omako in baziliko
Vanilijeve rolice