Mene pa zanima če kdo ve kje se da dobiti knigo od Salome-Novo rojstvo kot žepna knjiga in ne s trdimi platnicami????
kokos
Mene pa zanima če kdo ve kje se da dobiti knigo od Salome-Novo rojstvo kot žepna knjiga in ne s trdimi platnicami????
kokos
29. jan 2010 14:59
žepne knjige prodajajo na bencinskih črpalkah, v interšparu, mercatorju,... pa še tule se najde ene par knjigarn, ki jih prodajajo http://www.najdi.si/search.jsp?q=novo+rojstvo&hpa Lizzieneznan uporabnik
29. jan 2010 15:27
Vse zgoraj našteto, drugače pa knjigarna Felix. Zanimivo branje. jancka
29. jan 2010 23:26
med časopisi irenca penca
30. jan 2010 0:30
Sicer pa v knjižnicah.
Mojca
30. jan 2010 7:34
Ja, včeraj sem jo videla na Petrolu. Zraven Kmetije norcev, pa Damjana Murka in podobnih sodobnih pisateljev
jasna
30. jan 2010 12:38
Moram ežoju to povedat, se mi zdi, da je ravno iskal knjigo od Damjana Murka in od Salome. Baje se namerava v klub oboževalcev včlanit Ognjič
30. jan 2010 13:08
Ma to Ognjič nekaj naklada. Že v prvem stavku neresnica, jaz sem knjige čakal da jih pripeljejo, v naši vasi sem prvi kupec. Sedaj moram pogruntat kako priti do podpisa avtorjev.
V drugem stavku spet neresnica: V naši vasi ustanavljam klub oboževalcev Damjana Murka in Salome. Kot počasne člane bomo sprejeli Elaphus in rimljanko, sam prošnjo morajo oddat ( baje že pišejo ).
ežoj
30. jan 2010 13:42
ežoj je napisal/a: |
V drugem stavku spet neresnica: V naši vasi ustanavljam klub oboževalcev Damjana Murka in Salome. Kot počasne člane bomo sprejeli Elaphus in rimljanko, sam prošnjo morajo oddat ( baje že pišejo ).ežoj |
Ja, res je...sam to še povej, v kolk izvodih in kake koleke morava priložit, prosim.
30. jan 2010 13:46
Ežoj, ampak nobena ni odprla teme na forumu 'pišem prošnjo, prosim za pomoč', tako da ... ne vem, če bo kaj.
Atina
31. jan 2010 22:13
Atina je napisal/a: |
Ežoj, ampak nobena ni odprla teme na forumu 'pišem prošnjo, prosim za pomoč', tako da ... ne vem, če bo kaj. Atina |
Hvala za idejo, se jutri z elaphus zmenim....
rimljanka - zasebno mnenjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s paradižnikovo omako
Pica zvitki