20. jan 2010 23:24
Atina, bom jaz začela in za zgoraj opisano imam samo 1 besedo: !
Ja, mi se tuširamo vsaj 1x na dan, če nič posebnega ne delamo. Če gremo v telovadnico ali delamo na vrtu ali okrog hiše, večkrat na dan. Sploh si ne predstavljam it v posteljo, ne da bi se stuširala. In ja, pri nas imava 2 veliki brisači za celo telo in ne diskriminiramo zgornji/spodnji del ali umazani (beri spodnji del) in čisti (beri zgornji del). Za brisače nikoli nismo vedeli čigava je, moja, moževa, sinova(ko je še živel z nama in je bila samo 1 kopalnica v stanovanju) itd. Razen za goste, tisti imajo čisto svoj set brisač, drugačnih barv.
Poleg velikih brisač za tuširanje imamo še dve pri umivalnikih (ja, vsak ima svojo pipo in umivalnik), potem je še posebej WC, tisti, ki ga uporabljajo obiskarji, da jim ni treba v najino kopalnico.
Menjavam jih na 2 do 3 dni, saj niso umazane, le mokre. Pred tušem imam preprogo, ki je ravno tako iz frotirja in jo perem vsakokrat, ko perem brisače. Posteljnino perem vsakih 7 do 10 dni, razen kadar ima kdo vročino, takrat dnevno. Perem na 35 stopinj in hitrem programu s 5 spiranji, sušim v sušilcu. Oba stroja sta Švedske Asko firme in sta super varčna. Obešanje cunj na dvorišču je, havlabogu, prepovedano.
Prepogosto tuširanje škodi predvsem tvoji okolici! Ne vem, če si dovolj stara da bi vedela, kako je bilo v avtobusih mestnega prometa v Ljubljani v tistih daljnih časih....
Je pa res, da če se navadiš, samega sebe verjetno ne duhaš. Jaz namreč svojega parfuma ne vonjam, vsake toliko časa se pa najde kdo, ki me vpraša, kakšen parfum imam, ker tako lepo diši.
Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 20. 2010 23:29