8. jan 2010 9:43
Ajoj, Bojan, sem se bala, da bo šla diskusija v to smer.
Nam je gospod Küzmič lepo razložil (na Vranskem so pa ponovili točno isto), da ima sklopkino pedalo 2-3 centimetre prostega hoda. In da pač to upoštevamo in naslonimo levo stopalo na pedalo sklopke. Če samo nasloniš stopalo, mehanika čisto nič ne trpi. Ko pa pride situacija, ko je treba zavirati, pa lepo prisnemo levo stopalo na sklopko in desno na zavoro in zaviramo - in v šoli te praktično naučijo, kako levo in desno stopalo uskladiti do tega, da delata simultano. Če pa v trenutku, ko je treba zavirati, človek še "išče" levo stopalo, se pa pač izgubljajo stotinke in metri na poti. V šoli se tega (kako se izgubljajo metri) praktično zaveš, ko najprej podiraš keglje, potem pa se zaletiš še v kakšno platno, ki ga ne bi preluknjal, če bi pravilno zaviral.
Skratka, fazon je v naslanjanju levega stopala na sklopko - ne na pritiskanju na vso moč, razen takrat, ko zaviramo. Sem tudi ugotovila, da se najbolj udobno levo stopalo nasloni na sklopko takrat, ko imam res hudo visoke pete
Je pa zanimivo pri teh tečajih varne vožnje, kako ženske, ki smo tam, praviloma poslušamo navodila inštruktorjev in jih poskušamo realizirati. Po drugi strani pa (so to potrdili inštruktorji) pa so moški slušatelji bolj taki, ki hočejo inštruktorje učiti in pametovati in pokazati, da "oni pa že znajo". In tista o "mehaniki sklopke" je itak šlagerica.
Sicer pa mehanoznastvo nikoli ni bilo področje, kjer bi bila jaz nazarensko doma.
Sem pa vedno rada šofirala in krmarila in sem se tega želela učiti pri tistih, ki zadevo res znajo. In če mi inštruktor varne vožnje razloži, da se ima levo pedalo naslonjeno na sklopko, mu jaz verjamem, da je tako pravilno.
Vendelina jr.