Šola varne vožnje

neznan uporabnik

tema odprta - 7. jan 2010 16:58 | ogledi: 2.883 | odgovori: 33

Ali je bil kdo od vas že na tem tečaju? Vsake toliko časa dobim idejo, a kar nekaj mečkam...

Zanima me ali res dovolj odneseš iz tistih izkušenj in ali ne gre preveč "po tekočem traku"?

Osebno ne poznam nikogar, ki bi bil tam, vsi govorijo o tem (tako kot jaz) a informacij iz prve roke še nisem dobila.

Pa hvala za odgovore.

japaja

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

7. jan 2010 17:22

Ma, japaja, zmenmo se, gremo skupaj (mene tudi že dolgo tole tišči), pa evo, informacije iz prve roke.....

lp

cervus

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

7. jan 2010 17:24

Piši lisički na ZS, nekdo iz njene bližine je bil na Vranskem, se mi zdi. Pa jaz bom nečakinji to kupila, ko se začne nova sezona za motoriste. Ognjič

limonca26  

član od: 23.7.2006

sporočila: 304

7. jan 2010 17:36

Moja hči je bila. Štiri ure vožnje na poligonu. Z inštruktorjem si vezan preko radia. Pravi, da je to super. limonca26

iversonka  

član od: 3.7.2006

sporočila: 163

7. jan 2010 19:02

Jaz sem bila na začetku decembra. Najprej imaš dobre pol ure predavanja, potem pa greš s svojim avtomobilom na poligon. Stvar pa poteka tako, kot je omenila limonca26. Sicer je poučno, ampak meni ni bilo všeč, ker ne maram 'adrenalinskih zadev' :) Imaš 5 oz. 4 vaje. Od vijuganja med stožci do odnašanja zadka, vrtenja volana v spolzkem ovinku.. Mi smo imeli zelo slabo vreme (cele 4 ure je deževalo na polno) pa še tema je bila. iversonka

Lizzie  

član od: 26.2.2009

sporočila: 504

7. jan 2010 19:17

Moj dragi je bil nekje pri Celju na varni vožnji pri Kuzmiču - na začetnem tečaju (imajo tudi nadaljevalnega). Trajalo je skoraj cel dan, vmes so imeli kosilo (všteto v ceni). Bil je izredno zadovoljen in navdušen, je rekel da se je veliko naučil in da priporoča vsakomur. Lizzie Sporočilo je spremenil(a) Lizzie dne 07. 2010 19:17

Joan  

član od: 12.12.2006

sporočila: 153

7. jan 2010 21:08

Tudi moj je dobil (za darilo) tečaj pri Kuzmiču in še danes velikokrat pohvali, kako fajn je bilo in se spomni na kakšno opozorilo, ki so ga tam prejeli. Joan

neznan uporabnik

7. jan 2010 21:21

Nisem vedela, da so take razlike. Nekje 4 ure, drugje ves dan. Tale Kuzmič je star maček, ja. Zdaj grem še malo poguglat za cenami, inam namen vzeti s seboj tudi hči in sina, upam na družinski popust? Iversonka, a s svojim avtomobilom? Sem mislila, da imajo tam take s tistimi malimi koleščki, da te ja še bolj zanaša? Elaphus, mogoče bi pa res lahko organizirali tole za skupinski popust? japaja

neznan uporabnik

7. jan 2010 21:38

Evo: Cena pri AMZS Vransko 1 dan med vikendom 180€, sicer 162€. Najem njihovega vozila 60€. nadaljevalni tečaj za 20€ dražji. Kuzmič: 180€ + 20% DDV Prevoz, kosilo, njihov avto Skupinskih popustov ni, študentje, upokojenci...1o% popusta Bom začela šparat, tačas se bom pa mulariji na rondojih priključila, bočno drsenje jim kar gre Ampak če mene kdo vpraša, bi morali biti ti tečaji zastonj, saj nam je vendar v nacionalnem interesu, da zmanjšamo število nesreč (sanjala svinja o kukuruzu..) japaja

neznan uporabnik

8. jan 2010 7:49

LENČA, hvala za link, ponudba je res ugodna, a ne izpolnjujemo pogojev japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti