20. feb 2010 13:17
Tole Vransko bi bilo pa zelo zanimivo tudi zame in za mojo Toyoto, zlasti ker ne veš kako odreagirat ko se ti stopalka za plin zatakne. Po mojem bi morale bit ure varne vožnje obvezne za vse, ki sedejo za volan. zvezdica969
20. feb 2010 13:17
Tole Vransko bi bilo pa zelo zanimivo tudi zame in za mojo Toyoto, zlasti ker ne veš kako odreagirat ko se ti stopalka za plin zatakne. Po mojem bi morale bit ure varne vožnje obvezne za vse, ki sedejo za volan. zvezdica969
21. feb 2010 17:44
Če bi imela denar, bi definitivno poslala svoje otroke na šolo varne vožnje, čeprav imata že nekaj let izkušenj. Če pa bi bilo v moji moči, bi ta tečaj moral opraviti obvezno vsak, ki dela izpit, pa tudi nam starim voznikom ne bi škodilo. syu
21. mar 2010 21:07
syu, mi smo dolgo časa kolebali, ali bi šli, potem pa so pri zav. Triglav dali ven akcijo, kjer vse skupaj malo poceni. Pri nas je šel sin, ki je še mladi voznik, midva z možem pa sva šla kot gledalca :) Poligon naju je navdušil, ker je toliko različnih uporabnih situacij. VudiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sadne rezine s slivami
Pustne miške