3. jan 2010 22:28
No, da še jaz napišem, ker spadam med ene tisti ki smo nezanimive, zadolgočasene, in ki imamo nesamozavestne može.
Imam puder-po moje je star že enih pet let. Uporabim ga ene dvakrat letno.
Imam eno črno spiralo ki je že tudi kar mal bol trda, uporabim recimo ene parkrat na mesec.
Nohtov si nisem nalakirala že kar najmanj enih 15 let.
Imam pa sitk za pod pazduho -redno vsakič po tuširanju- približno enkrat na teden
Kremo za obraz kar otroško ali pa aloe vero -to pa skor vsak dan enkrat.
Vse šampone za tuširat in za lase uporabljam od otrok .
V svojem življenju sem imela do sedaj eni tri parfume, ker ga ne uporabljam vsak dan.
Če je vaše mnenje, da smo ljudje ki se v te stvari ne spuščamo nesamozavestni in neurejeni potem OK.
Če pa poleg tega , da pridelate na kg.odpadnih embalaž za to, da ste bolj samozavestni in ste potem grozno naravovarstveno naravnani pa tudi OK.
PS.
Pred časom sva z možem na Rudniku zjutraj čakala v avtu, da se je odprla neka trgovina in sva opazovala okolico.Pripelje avto iz katerega stopi mlajša ženska -približno 35 let-lepa, urejena in nekoga čaka. Kmalu pripelje drugi avti iz katrega stopi starejša ženska 60.let najbrž njena mami, ker sta se lepo stisnile. Dol padeš . Lasje visoko natopirani.Naličena. Narisane obrvi po sredini čela........ Pa sem rekla možu. Veš kaj bom najprej naredila, ko bom prišla domov. Mamici bom dala en velik poljubček, zato ker je naravna.(Še ni imela pudra na sebi)
Zdaj moram pa končati.Grem še polubčkati svoje otroke , ker jih učim, da bodo nesamozavestni in potem se bom še stisnila k svojemu nesamozavestnemu može.
Lep pozdrav od nesamozavestne mizarke.
mizarka(
http://mizarka.moj-album.com/