29. dec 2009 18:44
Poisci na netu kuharsko bukwo od Alice B. Toklas, j'ma teha 'bundant. lp, proxima
29. dec 2009 18:44
Poisci na netu kuharsko bukwo od Alice B. Toklas, j'ma teha 'bundant. lp, proxima
29. dec 2009 18:59
japaja je napisal/a: |
Borut Pahor:"SO WHAT?!"Pa BTW, ali ima kdo recept za canabisove kukije, mafine, kolačke, piškotke...whatever japaja |
Japaja, pridem na obisk, ko boš imela spečeno.
Vanja
29. dec 2009 19:15
silva je napisal/a: |
Mene pa vedno bolj žuli ugotovitev, da je vedno več pomanjkanja spoštovanja do okolice v kateri se ljudje nahajajo (okolica je lahko tudi virtualna). Ko bodo ljudje spoštovali svojo okolico (druge ljudi, živali, naravo, predmete,...), bodo razprave v takšnem, razglašenem tonu, odpadle.
P.S. smeško v obliki angelčka bi pa včasih res prav prišel... |
29. dec 2009 19:44
lucka52 je napisal/a: |
Slovenscina je jezik, ki nam ga zavida pol sveta. Res si zasluzi malo vec spostovanja. Da pa se nekaj spostuje, ni treba imeti v zepu dveh,treh diplom.Le malo( osnovne )kulture. lp |
29. dec 2009 19:50
japaja, imam.
tulka
29. dec 2009 19:52
tulka je napisal/a: |
japaja, imam. tulka |
Whaaat? Včasih sem pa res za časom! A je kje skrit na kulinariki?
Vanja
29. dec 2009 19:55
Vanči, se mi zdi da ga imaš ti tudi.
tulka
29. dec 2009 20:11
tulka je napisal/a: |
Vanči, se mi zdi da ga imaš ti tudi. tulka |
Ja, whatever imam tudi jaz, 2 rebri sta še. Se bolj bahamo po soseski kot kaj drugega.
Vanja
29. dec 2009 20:22
Ježešmarija, krucifiks perje. Kdor ima slabo mnenje o sebi, ga bo imel neodvisno od tega, kar kdorkoli o njem rekel. Velja za oba spola. Vse izobrazbe. Vse regije. Kdor želi igrati žrtev, jo bo vedno. V vsaki skupnosti je nekaj žrtev in zakaj bi bila naša spletna skupnost tozadevno izjema? Vendelina jr.
29. dec 2009 20:42
Ajde, vsak enega kukija in vsi se bomo imeli radi ;) Tulka torej časti RadaJemKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira
Tajska rdeča curry pasta