kozamurnik
sporočila: 2311
26. okt 2011 17:07
kara je napisal/a: |
Ali torej sončničnih semen vrabci ne jedo? Mi ne zgledajo tako nasilni, da bi prepodili ostale ptice. Tudi jih nisem videla na lojni pogači. kara |
kozamurnik
26. okt 2011 17:07
kara je napisal/a: |
Ali torej sončničnih semen vrabci ne jedo? Mi ne zgledajo tako nasilni, da bi prepodili ostale ptice. Tudi jih nisem videla na lojni pogači. kara |
26. okt 2011 17:49
Kozamurnik, očitno so naši vrabci mutirali, ker se zelo radi obešajo po lojnih pogačah.
Lijana
26. okt 2011 17:54
Včeraj sem jamrala, da naše šmarnice preveč jedo, danes pa lahko povem, da več nimajo kaj .
Ne vem od kod se je vzela jata škorcev, ki so v primerjavi s šmarnicami, res velikani, in pojedli vse jagode na res bogato obloženi viniki.Tako ne bo nič ostalo niti za kose, ki se redno hranijo s tem grozdjem.
Zdi se mi, da škorci niso avtohtoni, da so se na poti na jug ustavili pri naši hiši in pomalicali. Zdaj je kar je, bomo pa več jabolk narezali, da ne bodo kosi preveč žalostni.
vikica
26. okt 2011 18:20
Že nekaj dni imam zastonj televizijo: skozi okno občudujem fantastične like, ki jih ustvarja velika jata škorcev.
Se mi oko vsaj malo odpočije od golobov, pa golobov in spet golobov, pa še malo golobov...
lp
mzm
27. okt 2011 4:19
Ptice so nasploh zelo iznajdlijiva in pametna bitja Znano je, da naravne katastrofe velikokrat prežvijo le miši in vrabci.
http://www.pernati-prijatelji.com/t669-pametne-p
Kotarca
6. feb 2012 12:25
Tale slika je banalno slaba, ker je slikano skozi okno pri spuščenih želuzijah ampak vseeno...tole je veliki detelj, ki že cel teden pridno kljuva lojno pogačo
Roncolino
6. feb 2012 19:20
Gužva.
lp, pinka
kozamurnik
7. feb 2012 6:47
Tudi blizu nas je detel, ampak se ne loti lojne pogače; te z velikim veseljem obirajo sinice. Sem zelo vesela, da so se navadile, lani so bile bolj plašne.Trenutno imamo na obisku tudi jato škorcev. Pogrešam vrabce, letos jih je veliko manj kot prejšnja leta. Pogrešam tudi lucko52, ki se je ponavadi oglašala v tej temi? Da ni šla na prezimovat v Afriko s svojo smrdokavro Viktorjem ??? murnik
7. feb 2012 13:48
Pri nas je vrabcev dovolj.Vsake toliko pride tudi detel.
Pogrešam pa letos šoje,lansko zimo jih je bilo kar nekaj.
anaevahttp://poosmiinpol.blogspot.com/
7. feb 2012 19:53
anaeva, na fotkah so večinoma zelenci, ne vrabci.
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljav rogljiček s sladoledom
Pizza s pršutom