22. avg 2003 13:13
Ojejejejejej Vem, da ne priznavaš ortodoksne medicine, ker je presnojedci pač ne priznavate. Berem pa , da priznavaš osnovnošolsko fiziko, ki jo očitno razumeš, kaj pa srednje in visokošolska fizika? Ena cvetka: Ta sol čaka na nas, da sprostimo shranjeno energijo, njeno vsebino fotonov... Hm, a sploh veš, kaj so fotoni? Mimogrede, sol niti pod razno ni prevodna, pa električna napetost ni energija. Mislim, natrosil si kup neumnosti, ki ne vzdržijo zdrave pameti, ali pa ne priznavaš niti ortodoksne znanosti kot takšne? Če je temu tako, ti je pol oproščeno, vendar kako daleč si pripravljen iti, je mar zemlja ploščata, je zemlja središče vesolja, je Darwin bil le nakladač? Ali pa tvoje nepriznavanje ortodoksne znanosti gre samo tako daleč, do kamor seže tvoje razumevanje? Me pa veseli, da si se nekoliko unesel, in se ne vmešavaš več v vsak post, ki ti ni po godu, saj imaš odprto svojo temo. Nekateri pač uživamo v hrani, takšni ali drugačni in vsak nosi svoj križ. Le kaj bi bilo, če bi se jaz v vsak mesni post vmešal in začel nakladati o ubogih živalskih truplih?? Mimogrede, v katerem delu Himalaje živijo tile super zdravi ljudje, jaz jih tam nisem videl.