18. okt 2009 8:29
Pozdravljeni
Res je boljše,da imaš vsak stroj posebej.Tud sam k sem šel na svoje,sem premišljeval,da bi si kupil pralno sušilni stroj.Pa sem vseeno rajši uzel,pralni stroj posebej in sušilni stroj posebej.Imam zelo malo kopalnico,tako da sem mogu postavit sušiln stroj na pralni stroj.Še prav lepo izgleda,v kotu imam tuš kabino,poleg nje oba stroja eden na drugem,in kopalniško omaro.Vse v ravni liniji.
Pa sem mislo,zame,bi bil dosti pralno sušilni stroj.In me je trgovec prepričal,da se te zadeve ne obnesejo ravno tko k je treba.Pa tud soseda ga ima,in more polovico perila uzet ven in dvakrat sušit.Živčn zlom dobim da bi jaz tako imel.Tako pa imam pralni stroj 6kg boben,in pol v sušilc tud celih 6kg posušim.Mi je pa v oko takrat padu Ariston.Pa bi ziher njega kupo.Ker je bil najbolj varčen,pa za njega sem tud slišal,velik pohval.Kolegica pa kupla pralno sušilnega od Indesit.V 2 leti 2x šla elektronika,pa še z servisom imela same težave.In ga je rajši vrgla za staro železo,in kupla vsak stroj posebej.
Sam imam pralni stroj in sušilni stroj od znamke Miele.V 7. letih brez,napak in nevšečnosti.In perem in sušim,vsak drug dan,k mam za prat kuhinjsko perilo,k sem gostinc.
Moje mišljenje je,da pralno sušilni stroj je res za največ dva člana,al pa da res nimaš kje sušit,da si kje v garsonjeri brez balkona.In da nimaš prostora za oba stroja v kopalnici.
Lp Miele
Miele