16. okt 2009 15:31
Vendelina, Kaj so to solne lučke???
Vanja
16. okt 2009 15:31
Vendelina, Kaj so to solne lučke???
Vanja
16. okt 2009 15:49
spagon je napisal/a: |
To je to Vanja: http://www.cangura.com/drugo/himalajska-kristalna-so saša |
Oh, boy! Sem mislila, da je to kakšna prispodoba za kaj...kaj pa vem, špangico, mogoče....
Vanja
16. okt 2009 16:00
Ma kakšne špangice....ta kič v resnici deluje še huje, kot na tej fotki. Vendelina jr.
16. okt 2009 16:15
mizarka je napisal/a: |
Sama podobne občutke doživljam ob poslušanju "doma sklampfanih verzov" in podarjanju solnih lučk. Brrr....
V tem stavku pa čutim veliko nespoštovanje do ljudi, ki z vso čutnostjo, ljubeznijo in znanjem oblikujejo razne verze, ki jih potem podarijo osebam, ki jih imajo radi za njihove osebne praznike ali podobno. mizarka(http://mizarka.moj-album.com/ |
neznan uporabnik
16. okt 2009 16:54
Pa isti ti je vrag z "modnimi nasveti" v stilu "pošlji vsem", draga Vendelinčič...!? Ker vprašanja v smislu "jaz sem hruška" (potrebujem nasvet za izvirno darilo ob zlati poroki) in "jaz sem jagoda" (ali kdo ve, kaj podariti ob Abrahamu) so iz istega predala.. In so potemtakem vsi tisti, ki sprašujejo, v kolikih odtenkih sive barve je pa primerno na hladen dan sprehoditi se mimo delavcev, nekolikanj manj šmofu kot tisti, ki iščejo nasvete za bolj notranje efekte? Sam prašam... japaja
18. okt 2009 11:22
A bi lahko nehal na vsakem postu secirat Vendelino? Mi je prav žal če se Vendy in japaja ne marata, obedve včasih razdreta kako pametno. Medsebojno pametovanje me pa res ne zanima.
Me pa zanima, kaj bo punca kupila za darilo. Pa kake ideje bi bile še tudi dobrodošle, vsi se nimamo časa sprehajat po trgovinah. Punca bo pa potem pač izbrala, kaj bi "pasalo" njeni prijateljici.
NasjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s paradižnikovo omako in baziliko
Polžki z mesnimi kroglicami