POROČILA SE BO PRIJATELJICA, KI ŽIVI S PARTNERJEM ŽE NEKAJ LET. BOM PRIČA.. POROKA PA BO ZELO DISKRETNA, KA PODARITI?
moje punce
POROČILA SE BO PRIJATELJICA, KI ŽIVI S PARTNERJEM ŽE NEKAJ LET. BOM PRIČA.. POROKA PA BO ZELO DISKRETNA, KA PODARITI?
moje punce
14. okt 2009 22:21
Na to vprašanje ti pa lahko odgovori le nekdo, ki vas vse pozna. Najprej: kakšne so tvoje finanne zmožnosti, koliko si pripravljena dati za darilo? Kaj prijateljica sploh potrebuje, s čim bi jo razveselila? To so osnovna vprašanja, ki terjajo odgovor, a ga na morejo dati tisti, ki vas ne poznajo. Kaj pa če se pogovoriš s prijateljico, vprašaš njene starše? Mamamia mamamia
14. okt 2009 22:27
mamamia je napisal/a: |
Na to vprašanje ti pa lahko odgovori le nekdo, ki vas vse pozna. Najprej: kakšne so tvoje finanne zmožnosti, koliko si pripravljena dati za darilo? Kaj prijateljica sploh potrebuje, s čim bi jo razveselila? To so osnovna vprašanja, ki terjajo odgovor, a ga na morejo dati tisti, ki vas ne poznajo.Kaj pa če se pogovoriš s prijateljico, vprašaš njene starše?Mamamiamamamia |
Dons pa mamamia same dobre strelja . To sicer itak vedno. Pod tole se tudi jaz podpišem....
Vanja
14. okt 2009 22:30
NO, NEKAJ JE.. VPRAŠATI STARŠE, NJE NE BOM RADA BI JO PRESENETILA Z IZVIRNIM DARILOM PA SE NIČESAR NE DOMISLIM moje punce
14. okt 2009 22:32
moje punce, daj prosim uporabljaj male črke, Samo velike je zelo težko čitat, poleg tega pa na internetu pomenijo, da kričiš. Me smo pa taaakoooo prijazne.
No, skoraj vedno,
Vanja
14. okt 2009 22:56
sorči vanja moje punce Sporočilo je spremenil(a) moje punce dne 14.okt 2009 23:02
15. okt 2009 8:48
Kaj pa če jima kupiš kakšne res dobre kopalne plašče in zraven enake brisače, tako tiste velike za telo kot manjše za obraz in še tiste mini za k bideju? In daš na brisače in na plašča izvesti njune začetnice? Mi smo to enkrat kupili za poročno darilo paru, ki je imel vse, kar si pod milim nebom lahko zaželiš, večina gostov je nosila kuverte in nekateri večja, opazno zapakirana darila. Mi sicer nismo sodili v najožjih sorodstveni krog, pa smo rekli, bomo poskusili s tem... Oba sta bila tako navdušena nad darilom, da sta okoli pol noči že plesala v teh kopalnih kopalščih ... Ali pa svileni pižami, pa tisto zložljivo mizico za v postelji in zraven komplet za zajtrk, izbereš pač dobre, malo dražaje blagovne znamke. Mamamia mamamia
15. okt 2009 9:03
Nobl šlafroki so Frette, potem pa dolgo dolgo časa nič. Drugače pa, tale:.... RADA BI JO PRESENETILA Z IZVIRNIM DARILOM PA SE NIČESAR NE DOMISLIM, ......mi je pa nepresežena Zdaj, punca, če si ti tudi drugače poznana v med ljudmi kot izvirna oseba, se boš že česa domislila in ugotovila, da ni kakega posebnega smisla spraševati o darilu plenum neznancev, po drugi strani pa ne vprašati tistih, ki jih poznaš. Če pa izvirnost ni tvoj forte, potem je tudi pri poročnem darilu nihče ne pričakuje. Vendelina jr.
15. okt 2009 9:14
No, take teme odprem zato, da preberem Vendelinin komentar. Kot vedno, me tudi zdaj ni razočarala.
Atina
15. okt 2009 9:41
Mamamia kje pa ste kupili brisače, da se da napisat začetnice ali pa ime? panaja
15. okt 2009 9:55
Mi smo kupili Svilanitove, potem pa nam je iniciale na brisače in kopalne plašče izvezla ena gospa, ki se je takrat s tem ukvarjala (to je bilo pet ali šest let nazaj). Mamamia mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čokoladni eklerji
Juha iz čičerike in rožmarina