14. okt 2009 21:36
se pridružujem Dragički- vikend v toplicah. mi smo to svojim staršem plačali za 40 obletnico in sta se vrnila spočita in navdušena. syu
14. okt 2009 21:36
se pridružujem Dragički- vikend v toplicah. mi smo to svojim staršem plačali za 40 obletnico in sta se vrnila spočita in navdušena. syu
15. okt 2009 15:16
Kako je lepo slišat, če imaš še starše, ki praznujejo, ali bodo praznovali. Žal tega nimam že dolgo, dolgo. Pridružujem se Digičkini ideji - toplice. Migla
17. okt 2009 7:59
Predlani sta praznovala tast in tašča. Svojo zvestobo sta po 50 letih potrdila v cerkvi otroci so jima zrihtali zapravljivčka in hrmonikaša na frajtonarici, da sta se do cerkve in iz nje peljala. Zelo sta bila presrečna ostali ki pa smo to spremljali pa še bolj saj to je res en lep dogodek.Za darilo pa je moja družina kupila čipko z dvema golobčkoma katera s kljunčkom držita prstan. Čudovita čipka nakleklala pa jo je moja teta. Ta čipka jima visi na hodniku, tako da vsakega obiskovalca spomni na to, da sta že 50 let skupaj. Prav lepo praznujte Zonja zonja
17. okt 2009 9:15
Toplice, morda sliko - naslikan, narisan njun portret,... Lizzie
17. okt 2009 22:57
Toplice, pa prej preverite, kaj jima odgovarja,da ne bo voda prehladna. Lp Nasha
18. okt 2009 8:03
jade je napisal/a: |
jade |
18. okt 2009 17:11
Men je pa všeč una pripombica od cc, da je zet, še bolj pa ženin, proti ponovni zaobljubi... Se vprašam, zakaj neki ... Ma se hecam, ok? Alternativa toplicam so lahko tudi kakšni turistični aranžmaji tipa gradovi Ludvika Bavarskega... če le ni program prenaporen. Ali pa, če imata rada gledališče ali opero - abonmajski vstopnici za oba... če ju druži kakšen hobi, morda kakšno izpopolnjevanje v tem (npr. če bi bila kuharska freeka, bi jima plačali Goljata, sam najbrž nista, ker sicer ne bi tu spraševala in je tole zgolj ponazoritev...). Imam tudi v spominu, da je znanka staršema ob neki obletnici, sicer ni bila okrogla, plačala panoramski polet z letalom - izpolnitev davne želje... Kaj drugega se ta hip ne spomnim... IrenaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganske palačinke
Zelenjavna zloženka