Pozdrav.
Kaj podariti zetovim staršem ob zlati poroki? kakršna koli ideja bo dobrodošla.
Lep pozdrav CC
cc
Pozdrav.
Kaj podariti zetovim staršem ob zlati poroki? kakršna koli ideja bo dobrodošla.
Lep pozdrav CC
cc
14. okt 2009 14:34
Vikend v toplicah.
Pozdravček!
14. okt 2009 14:41
cc, a boste naredili kakšno gromozansko veliko ohcet? Moji starši jo imajo naslednje leto, meni in bratu se pa veselice in podobne zadve graužajo. Tudi starša sta že negativno komentirala ohceti ob zlati poroki.
No ja, če bi lahko našli kakšnega Elvisa, bi naredili iz tega dober štos, ampak še enkrat si obljubljat zvestobo do groba pred uradno osebo...BRRRR
Vanja
14. okt 2009 14:57
Vanja Nič gromozanskega samo ožje sorodstvo ma res ožje in nobene ponovne poroke je zet proti in zlati ženin tudi.Samo večerja. LP cc
14. okt 2009 15:05
Kupi jima kakšno fensi posteljnino. Pa lepo praznujte. RadaJem
14. okt 2009 15:09
Mi smo vsi skupaj zbrali denar in jima kupili zlati rinki, moram pa priznat da sta tudi prejšnji ideji zelo simpatični. mejačka
14. okt 2009 15:12
cc je napisal/a: |
VanjaNič gromozanskega samo ožje sorodstvo ma res ožje in nobene ponovne poroke je zet proti in zlati ženin tudi.Samo večerja.LP cc |
cc, še sreča, da nismo edini... Meni je nekdo nakladal o še enkratni nujni zaprisegi zvestobe pred oltarjem (ali kakorkoli se že reče civilni osebi, ki poroča).
Vanja
14. okt 2009 15:54
Moja draga Vanja, oltar ni civilna oseba, ki poroča, ta je matičar, oltar je ona reč v cerkvi ... Moji starši imajo tudi 50 let poroke za seboj v začetku novembra, pa ne bo neke velike fešte, kar je tu v Sloveniji ponekod sila popularen običaj, ampak se bomo dobili na družinskem kosilu, jima nazdravili, kakšno rekli in se pohecali ... Morda jima plačamo kak vikend v toplicah, take reči imata rada. Mamamia mamamia
14. okt 2009 16:00
mamamia, hehe, se nisem spomnila na matičarja. Po glavi mi je namreč rojila beseda sodnik , ki tukaj civilno poroča ljudi.
Vanja
14. okt 2009 18:35
Pri vas poroča, pri nas ločuje, hehe ... Mamamia mamamia
14. okt 2009 21:01
Grelna blazina za noge je zanimivo in tudi koristno darilo. Mislim, da jo imajo v Leclercu. Ali pa grelna podloga za posteljo, velikokrat pride prav. zojaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pistacijeve rolice
Tajski rdeči curry