Spoštovani, znašla sem se pred dilemo in sicer- nujno potrebujem avto da grem lahko v službo, ker žal nimam urejenih avtobusnih vez, saj stanujem na podeželju.
Denarja nimam, ker sem brez službe.
Če si sposodim cca 500eu, dobim tako star avto, da se bojim, da me že na tehničnem izvržejo.
Če si sposodim cca 1000eu bi že kaj našla, samo kaj ko mi nihče ne more posoditi in tudi če si sposodiš od domačega človeka, najdelj vračaš, saj se vsak mesec kaj bolj nujno pojavi, kot vrniti dolg.
V soboto sem obiskala neko avtohišo, ki je ne bom imenovala, saj so mi po telefonu, ko sem jim razložila svoj problem, rekli, naj se oglasim in mi bodo že kako pomagali.
In zdaj mi ponujajo nov avto,lizing 84 mesecev brez pologa, kasno in osnovno zavarovanje na obroke in tako bi me mesečni obrok prišel cca 170eu, ki bi ga z moževo močjo lahko odplačevala, pa tudi služba je na vidiku.
In zdaj sem pred dilemo, kaj storiti.Ker sem tak človek, se zdaj obremenjujem s tem, kaj bodo rekli ljudje in moji domači- čes lej jo, nov avto si je kupila, brez službe je pa še za burek nima.
Zanima me vaše mnenje in morda kak nasvet. Hvala, ker ste prebrali in mi boste odgovorili.
syu